Arkadaşlar alacağım bir sistemde
AMD Ryzen™5 5600G -- Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 8GB bulunuyor
AMD Ryzen 5 3600.3.60GHz 35MB --- Sapphire Nitro+ RX 5500 XT
hangi sistem daha iyi bir fps günlük kullanım sağlayabilir acaba diğer bütün özellikleri aynı sayılır.
Yani alacağım monitör de 2.el bir tanıdığımdan aldığım için 144 bile alsam benim için kafi yani ekran kartım arkadaşın dediği gibi o model ve sadece dvi girişi var hdmi ile dvi dönüştürücem 144 alabilecek miyim tek problem bu yani kafamı yakan
https://www.n11.com/urun/rampage-rm-236-236-1-ms-165-hz-full-hd-ips-led-monitor-1706630?magaza=efepcbilisim&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_sponsor
Bu ürünü almayı planlıyorum ama ekran kartımın arkasında sadece dvi girişi var ben normal monitörüm 75hz ile kullanıyorum...
Sence hangisi daha iyi arkadaşlar ona göre bilgisayarımdaki işlemciyi değiştiricem sizede sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
oyun konusunda csgo valo lol rust paladins gibi oyunları oynuyorum.
Arkadaşlar hepinize merhaba benim 2 adet bilgisayarım var ve diğerinin içinde depolama alanı yok diğerinde ise sadece SSD var ve içinde windows vs her şey orda kurulu ben o SSD'yi depolaması olmayan diğer bilgisayara taksam bütün bilgilerim oyunlarım windows vesayre geçer mi sıkıntısız...