paleira isimli üyenin son içerikleri

1. paleira

Ipad pro bu fıyata alınır mı?

kullanıcam yıllarca ya satıcı kısmında hepsiburada yazıyor ama gpt hepsiburada yazıyor diye illa o olacak degil diyor anlamadım bende
  2. paleira

tamamdır sag olun
  3. paleira

hocam 13 düşünüyorum ya canlı da gordum 11ile 13ü 13 daha cazip geldi birde hocam satıcı hepsiburada nın kendisi mi
  4. paleira

https://www.hepsiburada.com/apple-ipad-pro-m5-wi-fi-256gb-13-standart-cam-uzay-siyahi-mdyj4tu-a-p-HBCV0000AIGZ4F fiyatı diğerlerine göre düşük orijinalliğinden bir problem yasanma ihtimali var mı
  5. paleira

Amazondan satın alım hatası

ya normalde cvc istese bir problem olmuyor ama cvc istemedigi icin banka kartı olarak algılıyor bu arada sanal kredi kartı actıgımda limiti normal kredi kartımla aynı mı oluyor
  6. paleira

yok hocam iki kod aynı ama kredi kartı özelliği var cvc leri farklı bende anlamadım
  7. paleira

hangi kodu soyluyorsunuz
  8. paleira

arkada yazan kodla önde yazan aynı bende nasıl duzeltebilirim
  9. paleira

hem banka hemde kredi kartı olan bir kartı amazona girerken cvc istemiyor kredi ve banka kartın numarası skt falan aynı sadece cvc kodları farklı ama amazon cvc istemiyor ve banka kartını gosteriyor bunu nasıl kredi kartı yapabilirim
  10. paleira

Satıcının kim olduğu gözükmüyor güvenilir mi ?

ben de cok kez alısveris yaptım ama satıcı kısmından dolayı sorayım dedim hocam birde hem kredi hemde banka kartı olan bir kart girerken cvc kodu istemiyor bu yuzden kredi kartı olarak gozukmuyor onu nasıl duzeltebilirim sadece kredi kartı olan bir kart girdigimde taksik yapıyor ama bu...
  11. paleira

tamamdır sag olun hocam
  12. paleira

tamamdır sag olun hocam amazondan daha once cok kez alısveris yaptım ama satıcı kısmında amazon yazınca bir forumda da sorayım dedim
  13. paleira

bir problemle karsılasır mıyım sence orijinal urun oldugunu nasıl anlayabilirim
  14. paleira

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FWD5QX86?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 satıcı kısmında kim oldugu gozukmuyor ve 1 degerlendirme var yorum yazılmamıs alınır mı guvenilir mi satın alsam bir sorun yasar mıyım
  15. paleira

2500tl mouse önerisi

sag olun hocam tekrardan
Geri