paleira isimli üyenin son içerikleri

1. paleira

Yardım 1 senedir kullandığım HS80 MAX kulaklık bozuldu aynısını yaşayan var mı?

kutusunun beyaz etiketinde made in china yazıyor penta olup olmadıgını nasıl anlayabilirim
  2. paleira

çalışmaması neyden kaynaklı olabilir sizce
  3. paleira

herhangi bir düşürme vesaire olmadı normal bilgisayarın başına oturdum kulağıma takıp power tusuna bastım çalışmadığını fark ettim sonra sarja taktım ama sarja takınca ışığı da yanmıyor ve çalışmıyor sebebi ne olabilir pckolikten almıştım ilgilenirler mi ?
  4. paleira

Sistemi sıfırlamadan windowsu bir ssd den diğerine geçirebilir miyim?

pc yi aldıgımdan beri kullandıgım 500gb ssd doldu 2tb ssd aldım fakat eski ssd cok dolu bu yuzden sistem hata veriyor bu sorunu nasıl cozebilirim pc yi sıfırlamadan windows tasıma tarzı bir sey oluyor mu veya alternatif cozumleri var mı
  5. paleira

Ipad pro bu fıyata alınır mı?

kullanıcam yıllarca ya satıcı kısmında hepsiburada yazıyor ama gpt hepsiburada yazıyor diye illa o olacak degil diyor anlamadım bende
  6. paleira

tamamdır sag olun
  7. paleira

hocam 13 düşünüyorum ya canlı da gordum 11ile 13ü 13 daha cazip geldi birde hocam satıcı hepsiburada nın kendisi mi
  8. paleira

https://www.hepsiburada.com/apple-ipad-pro-m5-wi-fi-256gb-13-standart-cam-uzay-siyahi-mdyj4tu-a-p-HBCV0000AIGZ4F fiyatı diğerlerine göre düşük orijinalliğinden bir problem yasanma ihtimali var mı
  9. paleira

Amazondan satın alım hatası

ya normalde cvc istese bir problem olmuyor ama cvc istemedigi icin banka kartı olarak algılıyor bu arada sanal kredi kartı actıgımda limiti normal kredi kartımla aynı mı oluyor
  10. paleira

yok hocam iki kod aynı ama kredi kartı özelliği var cvc leri farklı bende anlamadım
  11. paleira

hangi kodu soyluyorsunuz
  12. paleira

arkada yazan kodla önde yazan aynı bende nasıl duzeltebilirim
  13. paleira

hem banka hemde kredi kartı olan bir kartı amazona girerken cvc istemiyor kredi ve banka kartın numarası skt falan aynı sadece cvc kodları farklı ama amazon cvc istemiyor ve banka kartını gosteriyor bunu nasıl kredi kartı yapabilirim
  14. paleira

Satıcının kim olduğu gözükmüyor güvenilir mi ?

ben de cok kez alısveris yaptım ama satıcı kısmından dolayı sorayım dedim hocam birde hem kredi hemde banka kartı olan bir kart girerken cvc kodu istemiyor bu yuzden kredi kartı olarak gozukmuyor onu nasıl duzeltebilirim sadece kredi kartı olan bir kart girdigimde taksik yapıyor ama bu...
Geri