Knob derken ses tekerleğinden bahsediyorsan yok ama bence gerek de yok. İkinci elde birkaç aylık klavyeler zaten sıfır gibi oluyor ama kararlıysan F75...
Evet memnunum. Ne bir diş fırçasında istenmeyecek fazla özelliği var ne de az özelliği. Aslında ben 3D ve basınç sensörü özelliği için aldım. Basınç...
Valla ben saç kremi kullanıyordum iyi güzel ama çok aşırı güzel vs diyemem çok para vermenizi önermem, önce ufak bi şişe deneyin bi bakın saçınıza nasıl...
Elektrikli diş fırçası cidden çok fark ediyor çünkü her şeyi kendisi yapıyor ve işleri çok kolaylaştırıyor. Oral B Vitality Pro fena değildir alınabilir...
Diş fırçası olarak Oral B Pro 3 güzel ben onu kullanıyorum. Signal'in çürüklere karşı nane ferahlığı 100 ml macunuyla gayet iyi temizliyor. Fiyatı 30 lira...
kumar falan hikaye, ayrı düşmüşlerdir. Yoksa kartını kumarlara kiralayanları 3-5 sene önce bulup kart sahiplerine ceza kesebiliyordun da yeni mi aklına...
İşte bu adamlar sonuçta bu firmayı kurarken teminat yatırırlar merkez bankasına örnek vereyim bugun bir sigorta firması kuracaksın hazineye 300 milyondan...