Palyaço isimli üyenin son içerikleri

1. Palyaço

İ3-13100F BU FPS NORMALMİ

500 hz monitörün var mı
  2. Palyaço

7-8 saat ekran süresi falan veriyordu

konuya hiçbir şey yazmamışsın herkes seni takip etmediğine göre kimse bi pk anlamaz ben sana söyleyeyim
  3. Palyaço

🔥İndirim AirPods 4.nesil 4999 tl

Dünyada çakması en çok yapılan kulaklık modeli bu olabilir. Şarj aleti, kulaklık, powerbank, basit elektronik aletler, diş fırçası başlıkları vb gibi şeyleri resmi satıcı dışından almam kesinlikle.
  4. Palyaço

Ikinci el dfgt alınır mı?

18 yıllık set. temiz kullanıldığını düşünüyorsan al başka alternatifin yok zaten
  5. Palyaço

Çözüldü✓ Kulaklık önerisi 4-10k

hiçbir önemi yok. bugün 5 bine alacağın kulaklıkla 10 bine alacağın gaming kulaklık arasında pratikte hissedebileceğin hiçbir fark olmayacak. ha çok istiyorsan al yine senin kararın benimki öneri sadece
  6. Palyaço

Çözüldü✓ Kulaklık önerisi 4-10k

dostum iyi bir oyuncu kulaklığı için bu kadar para vermene gerek yok. 5k altı tutulan/önerilen modeli al geç keyfine bak. öneri olarak katkım olmayacak konuya ama yüksek fiyatlı 'gaming' kulaklıkların balon olduğunu adım gibi iyi biliyorum. sesle uğraşan biri olarak ben o paranın beşte birini...
  7. Palyaço

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

adam konuyu açmış gidin bir zahmet kampanya detaylarını okuyun bundan da mı acizsiniz. detaylarda yazan şeyi 10 defa soran mı dersin okuduğunu anlamayan mı hepsi var
  8. Palyaço

Masada iki monitör olması gereksiz mi?

ben sattım pişman oldum yok fiyatına gitti zaten satarsan büyük ihtimalle bedavaya gider 75 hz monitörlerin piyasası düşük. şimdi tek 23 inç monitör küçük geliyor daha fazla alan istiyorum. çift monitör kullanmadığın için bilemezsin bu hissi ama uzun vadede karlı çıkarsın satma boş ver kalsın
  9. Palyaço

Traş makinesi önerisi

oneblade al geç 2-3 bıçak alır farklı bölgelerde kullanırsın. testise de sürülür yanağa da bıçaklar farklı olsun yeter
  10. Palyaço

Yardım Viper v3 pro Sıfır Mı?

ikinci el satıyorlar işte. üründe bariz kusur varsa depo diye satıyorlardır öyle tahmin ediyorum. ben olsam başka fare bakardım madem pahalıymış. go
  11. Palyaço

Yardım Viper v3 pro Sıfır Mı?

fiyatı çok uygun ve iade için uğraşacağım çok ciddi bir ürün olmadığı sürece amazondan almam amazonda iade kolaylığı var güzel iyi hoş ama biri geliyor ürününü iade ediyor siz onu sıfır zannedip alıyorsunuz ikinci el depo vs ms den bağımsız konuşuyorum amazonda sıfır alsan bile yaşanabiliyor bu...
  12. Palyaço

Yardım 2 k bütçeye klavye önerisi mechanic

manyetik sandığın gibi bir şey değil ama bilgin olsun mekanik iyidir
  13. Palyaço

Yardım 2 k bütçeye klavye önerisi mechanic

neden manyetik
  14. Palyaço

Öneri 2000 TL Gaming kulaklık önerisi

s et bu paraya anca o var zaten al geç ikinci el istemiyorsan düşünme bile olmadı usb ses kartı alır kullanırsın
Geri