pamukcu isimli üyenin son içerikleri

1. pamukcu

❌İndirim Bitti! 4700 TL Steelseries Arctis Nova 7p Gen 2 Magenta

Onuda boynunuza takarsiniz hocam güle güle kullanın.
  2. pamukcu

Behringer Bh470 Kulak Üstü Stüdyo Kulaklığı Sepette 1343 TL

Şahsınıza söylemedim yazdıklarımı. Ama madem bilginiz var keşke konuyu açarken bahsetseydiniz :).
  3. pamukcu

Behringer Bh470 Kulak Üstü Stüdyo Kulaklığı Sepette 1343 TL

Monitor kulaklık iyi kulaklık demek değildir. Arkadaşım gitmiş japonyada ucuz diye on numara sony monitör kulaklık getirmiş lakin cehalet işte laptop da kullanıyor :). En kötü açın yapay zekaya sorun bilgisayarinizin telefonunuzun süremeyecegi kulaklikara para vermeyin. Ayrıca her monitör...
  4. pamukcu

🔥İndirim Everest Parley Tkl Red Switch Rgb Mekanik Klavye 🔥510₺ (Dip Fiyat)

Bu nasil yön tuşu kardeşim yönümü şaştım
  5. pamukcu

7500f İslemci ve 9060xt 16gb Ekran Karti Bekledigim Performansi Vermiyor

Çok oyunculu oyunlar LOL, VOLO, CS, WOW, KNiGHT vs bu tek çekirdek performasina bağlı oyunlar olur genelde. Arkasinla Cyberpunk tarzı single player offline oyunlarda kıyas yap veya 8k çözünürlükte kıyas yap :).
  6. pamukcu

7800x3d ve 9070xt Sistem Topladım Sizce Nasıl Olmuş

5 tane egzoz çok degilmi :) alttaki iki tanesi PSU ya üflüyorsa hoş değil. Hava akış/sirkülasyon üzerine biraz daha düşenibilirsin belki. Hayırlı olsun güle güle kullan.
  7. pamukcu

1 Yıl Web Hosting Hizmeti, Tamamen Ücretsiz!

SMS gelmiyor doğrulama olmayıncada yönetime giremiyoruz.
  8. pamukcu

🔥İndirim 🔥Old Spice Captain Erkek Deodorant Stick 50 ml 2 Adet Alımda Adedi 99 TL

Odadaki arkadaşları ikna edene kadar bitti max2 sipariş diyor. :) neyse teşekkürler alamasamda güzel indirimdi.
  9. pamukcu

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥64 GB USB BELLEK🔥🔥🔥99TL🔥KARGO BEDAVA

Taksit Sayısı Seçilmemiş diyor bir türlü ödeme yapamadım ... bk gibi site. 1741865340 Kart bilgilerini adım adım otomatik doldurtmadan elle girince alabildim. bktan site!!!
  10. pamukcu

🔥İndirim Fantech Eos Vega GP Gamepad 1099 TL 🔥

kablosuz olsa düşünürdüm.
  11. pamukcu

🔥 Madame Coco Kupalar 50 60 Tl 🔥

Akakçeden baktım, fiyatlar hep böyle sanırım. Hepsiburada üzerinden madamkoko oyunu bunlar hep :).
  12. pamukcu

🔥İndirim Dunth Hoparlör 167 tl

Güzel ürüne benziyor inceleme videsunu izledim beğendim 59 sn de ne ara bitirdiniz ürünü stok yok :D.
Geri