Pamuter isimli üyenin son içerikleri

1. Pamuter

H2002D vs H2002P Hangisi Alınır

Teşekkürler.
  2. Pamuter

H2002D vs H2002P Hangisi Alınır

Hocam kusura bakmayın konuyu tekrar aktif ediyorum ama bende alacağım için sorum olacak. Eğer aldıysanız memnunmusunuz ve mikrofon kalitesi iyi mi ? İki modelin arasında mikrofon kalitesi farkı var mı ?
  3. Pamuter

Belirttiğim dambıl seti ile evde vücut geliştirme programı tavsiyesi

Ağırlıklar benim kas kütleme göre gayet yeterli ayrıca demir ağırlıklar ucuz du da ben mi almadım hocam. Yardımcı olmak yerine böyle söylemeniz tuhaf.
  4. Pamuter

Egzoz fanı yandığı için psu dan bağlantısını kesmem lazım

Hocam pc yeni, tozlanmış gibi görünmüyor.
  5. Pamuter

RDR 2 oyunun en güzel bıçağı hangisi ?

En prestijlisi taş balta gibi duruyor teşekkürler.
  6. Pamuter

RDR 2 oyunun en güzel bıçağı hangisi ?

Başlıkta yazdığı gibi oyunun en beğenilen bıçağını almak istiyorum. Kemik bıçağı yarısına kadar yaptım, vampirin bıçağı da ilgimi çekmedi değil.
  7. Pamuter

Egzoz fanı yandığı için psu dan bağlantısını kesmem lazım

Merhabalar, öncelikle egzoz fanım yandımı onu bile bilmiyorum fan çok ısınıyor, ışıkları yanıyor ama dönmüyor. Anakartımda boş bir SYS girişi görüyorum fakat problem şurda mevcut egzoz fanını çıkaramıyorum. Kasadan pek anlamıyorum arka kısımdaki kablolar baya karmaşık. Egzoz fanına 2 kablo...
  8. Pamuter

Hocam yanıt için teşekkür ederim de sürekli her gün aynı kas bölgesini çalıştırmak gelişmesini engelliyormuş yanlış değilsem.
  9. Pamuter

Teşekkürler hocam barfiks çubuğunun siparişini verdim gelince yazdığınızı da göz önünde bulundurarak başlayacağım.
  10. Pamuter

Çözüldü✓ Video izlerken ekranda oluşan siyahlık.

Opera GX tarayıcı kullanıyorum aynısı bende de oluyor, çözemedim neden olduğunu.
  11. Pamuter

https://www.hepsiburada.com/aydin-sport-35-kg-dambil-seti-dumbell-agirlik-seti-p-HBV00000RRAGY?magaza=Reyonda&url_src=and-product-detail Bu sete yeni sahip oldum ve 5-6 aylık fitness geçmişim var hareketlerin formlarını hatırlıyorum fakat hangi hareketleri hangi sırayla ve hangi günde...
Geri