Panamoraz isimli üyenin son içerikleri

1. Panamoraz

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Yok ya gaming gecesine elveda artık.İndirim yok maalesef.
  2. Panamoraz

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

BU ALINIR MI SİZCE
  3. Panamoraz

🔥İndirim B850 AORUS Elite Ice Wifi anakart 10719 TL

Benimde aklımda kaldıda sistem full siyah.Alırsam absürt durur diye korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım.
  4. Panamoraz

🔥İndirim BenQ EX270M IPS 240hz Monitör 7499 TL

Ben de Dell,in 25 inç 280hz 0.5ms monitörünün indirimini bekliyorum.İşallah güzel bir indirim yakalarım.
  5. Panamoraz

Epic Games Unsupported Graphics Card Hatası

Rtx 4050 1716488466 Onuda denedim hocam bi önceki sürüme döndürdüm,dediğiniz gibi kaldırdım,nvidia nın sitesindeki bütün sürücüleri denedim.Ama sonuç alamadım ne yazık ki
  6. Panamoraz

Epic Games Unsupported Graphics Card Hatası

Merhabalar Acer Nitro AN515-58 model numaralı laptobumda GTA 5 oynarken bi anda ekran kartı hatası alıyorum.Oyunu Epic Games’den aldım bu arada.İşlemcimi ve ekran kartımı en son sürümlere güncellememe rağmen yine aynı hatayı alıyorum.Epic games ve gta 5’i silip tekrar yükledim ama değişen bir...
  7. Panamoraz

Voguestr Sitesi güvenilir mi acaba ? Daha önce alışveriş yapan varmı ?

Merhabalar bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ama daha önce karşıma hiç çıkmamıştı.Daha önceden deneyimi olan arkadaş var ise eğer yardımcı olabilir mi ? Şimdiden değerli mesajlarınız için teşekkür ederim.Sitenin linkini ve ss inide mesajda paylaştım. Site linki: https://voguestr.com/
  8. Panamoraz

Çözüldü✓ Laptop mavi ekran veriyor

Herkeze beni bilgilendirdiği için teşekkürler.Herkeze iyi akşamlar dilerim.Sorunumu nihayet çözmeyi başardım.
  9. Panamoraz

1700076674 Hocam linke girince oops yazısıyla karşılaşıyoruz.Link çalışmıyor yani
  10. Panamoraz

Çekip atıyorum hemen hocam 1700076157 Hocam attığınız link çalışmıyor galiba direk intelin sitesinden yapılıyomu bu işlem
  11. Panamoraz

Boot menüde gözüküyor ama giremiyorum saçma bi şekilde. 1700075493 Şuan onun bilgisayarda açılmıyor hocam.Benim anlayamadığım şey sıfır aldığım cihazın bu durumla karılaşması.
  12. Panamoraz

Diski görüyor hocam 1700075308 Onun bilgisayarda benim m2 ssd çalışıyordu hocam.Söktük ve onun m2 taktık şimdi onun ekran gelmiyor. 1700075333
  13. Panamoraz

Benim m2 sadyi arkadaşım laptoba takıp sıfırladık.Sonra kendi m2 sine geçti Şuan onun bilgisayarda açılmıyor şaka gibi deliricem
  14. Panamoraz

Yok hocam format atmadım hiç daha bu sorunla karşılaştığım için atamadım.
Geri