Panda058 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Cooler Master ML240L Fan Tavsiyesi

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat 2 fan için maksimum bütçem 300 tl. Şu an için Arctic P120 makul gözüküyor. RGB bulabilirsem daha güzel olur tabii ki. Molex i 4 pin e çevirmek mümkün değil midir acaba?
  2. P

Cooler Master ML240L Fan Tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar. Tüm kullanıcılarının muzdarip olduğu ML240L radyatör fan sesi problemi yaşıyorum. Değiştirmeyi düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. Açıkcası fanlar hakkında da çok bir bilgim olmadığından size sormayı uygun gördüm. Hangi fanı almalıyım sessiz çalıştırıp performans...
  3. P

AMD 3600X Quad Channel Desteği

Peki desteklemiyor olması bu şekilde bir ram kullanımı yaptığımda taktığım ramleri kullanamayacağım anlamına mı gelir ? Yoksa ekstra bir performans vermez ama ramleri normal kullanmakta bir sorun yaşamam mı demek oluyor ?
  4. P

AMD 3600X Quad Channel Desteği

Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle sistemimi aşağı yazacağım. İşlemci: AMD 3600X Anakart: Asus B450 Tuf Pro Gaming Ekran Kartı: Gigabyte 2060 Super Winforce OC Ram: XPG D80 2X8 GB 3200 MHz CL16 SSD: XPG Spectrix 256 GB Şimdi ben bu bilgisayarda Premiere Pro ve After Effects gibi programları...
Geri