.cs her bilgisayarda böyle maalesef, sorunlu. yerli ve yabancı forumlarda da bunu bol bol görebilirsin. Akıcılık ve fps sorunu için hala çözüm yok maalesef, bekliyoruz.
Kardeşim ezbere ne kadar kolay atıyorsunuz şundan bundan diye adama boşu boşuna ram aldiracaksiniz.
Once oyuna gir oyun oynarken daha sonra msi afterburner veya emsali programlar ile tum parcalarin çalışma değerlerine bak hangisi yetmiyor , zorluyor, yetersiz geliyor.
Örnek ram 7500 kusur ise...
Merhaba arkadaşlar;
Çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım MSI B550 A Pro anakart aldım. Bilgisayar boota başladığı zaman BOOT Uefi ekranı göremiyorum fastboot ta geçer gibi direk windows açılıyor.. Delete bassam bile BIOS arkada açılıyor lakin görüntü yok. Yalnız çok ilginç bir şekilde dandik...
ne yapalım kardeşim sana burda satın alacak veya keyimizi paylaşacak halimiz yok öyle bir tepkiyle gelmişssin ki. orda da yazdığı gibi ya böyle kullancaksın ya da satın alacaksın. korsan işler forumda yasak diye biliyorum.
reportlayıp , steamdan engellediğim adamlar 3 oyunda karşıma geldi aynı günde . Banı bırakın replediğim adam bile karşıma gelebiliyor defalarca böyle saçma sistemi olan bir oyundan bahsediyoruz. Ne desek boş , ne olacağı belirsiz oyunun.
sisteme 2 işletim sistemi kur grubdos tan . hem win 8.1 hem de linux kaynaklardan birini. gezeceğin zamanlar linux de takılırsın oyunda win 8.1 de . aynı anda 2 işletim sistemini açmadığın için de sistemi yorma gibi bir durum olmaz