anakartını kullanabilirsin zaten dediğin gibi destekliyor ve götürürde iki seçenek var ya satıp yeni anakarta geçöeceksiniz ya da işlemciyi satıp yeni işlemciden devam edeceksiniz aslında muadili 9800x3d ye göre ucuz değil ve şöyle bir sıkıntıda var bu intel işlemciler sıkıntılı çıkmıştı...
rx 9060xt 8 gb fiyatı yüzünden alınabilir ben şahsen fiyatının düşük olmasından ve o anda indirimle ayrı olarak ucuz olmasından dolayı almıştım ve yani hemen hemen her oyunda götürür vram eksiği evet olacak ama fiyat farkına değer diye düşünüyorum 2k monitörde ekran kartı sömürücü oyun...
İkinci elde satılan a320 chipsetli ankartların fiyatlarının bu kadar uçuk olmasının sebebi nedir ve cidden bu fiyatları hakediyorlar mı. Yani bu anakartlarda m.2 desteği bile yokken b450 anakartlara bu kadar yakın fiyatlara satışa sunulmaları bana mantıklı gelmiyor bunlar en alt segment...
Ryzen 5 5600g ve Ryzen 7 5700g deki Vega GPU ları GTX 1660 Tİ SAN daha iyi ama GPU clock olarak ne varki Memory clockları baya baya daha az yani denilecek bir şey yol gibi
Öyle bir şey ki gtx 1650 den daha hızlı şu normal şeysi clock ama vram clocku nerdeyse yarı yarıya olduğu için gtx 1650 daha düşük 5700g
1679258576
Teşekkürler