Pantheons isimli üyenin son içerikleri

1. Pantheons

PSP 3004 Mü, Yoksa PPSSPP Emülatörü Mü Daha İyi

Merhaba, ben Android üzerinden PPSSPP emülatörü ile PSP oyunları oynuyordum. Ancak bazı oyunlarda kasma sorunu yaşamaktayım. Bir arkadaşım, PSP 3004 alırsam telefonla kıyaslandığında daha uyumlu olacağını söyledi. Çünkü sadece bu konsola özgü olduğu için performansının daha yüksek olduğunu iddia...
  2. Pantheons

8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller alınır mı?

Hocam telefonda performansı nasıl acaba hiç denediniz mi?
  3. Pantheons

8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller alınır mı?

Merhaba, Samsung A52s 5G kullanıyorum. Telefonumda PSP ve PS2 oyunları oynamaya başladım. Gamepad alınır mı? Çünkü PSP oyunlarının tuş dizilimi farklı. 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless Controller satın almayı düşünüyorum. Sizce iyi midir veya önerebileceğiniz başka gamepadlar var mı?
  4. Pantheons

Android için gamepad önerisi

Merhaba, Samsung A52s 5G kullanıyorum. Telefonumda PSP ve PS2 oyunları oynamaya başladım. Gamepad alınır mı? Çünkü PSP oyunlarının tuş dizilimi farklı. Ve önerebileceğiniz bir gamepad var mı, maksimum 2000 TL bütçe ile? Arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.
  5. Pantheons

Aethersx2 ayarları nasıl olmalı?

Merhaba, Samsung A52s 5G kullanıyorum. Aethersx2 emülatörünün ayarları nasıl olmalı? İnternetten araştırdım, ancak tam olarak yapamadım ve bazı oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum. Soru 2: PSP ve PS1 emülatörleri önerebilir misiniz?
  6. Pantheons

WD 500GB M.2 SSD 2 yılda sağlık düşmesi normal mi?

Merhaba 2 yıldır kullandığım SSD sağlığı bu durumda sizce normal mi yoksa bir sorun mu var. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim. Hazır sistem aldım. İtopya'dan almıştım. Gigabyte B450M S2H anakart. WD 500GB M.2 SSD. NZXT H510. EVGA 600 watt 80+
  7. Pantheons

Windows 10 vs Windows 11

Merhaba arkadaşlar. Windows 11 kullanma sebebimiz tam olarak nedir? Windows 10 gibi stabil ve kendisini kanıtlamış bir sürüm varken, Windows 11 konularına baktığımızda arayüz için geçiş yapan birçok insan görüyoruz. Peki, Windows 11 şu anki sürüm olarak size ne vadediyor?
  8. Pantheons

R5 5600X ve RTX 3060 sistem ile Windows 11 2024'e geçilir mi?

Merhaba, sistemimde Ryzen 5600X işlemci ve RTX 3060 ekran kartı bulunuyor. Sizce artık Windows 11'e geçmeli miyim? Daha önce hiç kullanmadım. Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum, bu konuda sizden bir öneri almak istedim.
  9. Pantheons

Revo Uninstaller gerçekten işe yarıyor mu?

Merhaba, Revo Uninstaller ile bir uygulamayı kaldırdığımda, gerçekten tamamen temizlendiğinden emin olabilir miyim? Çünkü bir uygulamayı incelediğimde, Revo Uninstaller'ın neyi kaldıracağını kontrol ettim ve kayıt defteri düzenleyicisinde hala bazı kalıntıların bulunduğunu fark ettim.
  10. Pantheons

NVIDIA "görüntü ölçeklendirme" işe yarıyor mu?

NVIDIA'nın görüntü ölçeklendirme (image scaling) FPS'de bir kazanç sağlıyor mu? Ayarları nasıl yapmalıyım? Normalde insanlar NVIDIA Denetim Masası'ndan açıyor, ben GeForce Experience'tan açtım. Bir sorun oluşturur mu? Kullandığım sistem RTX 3060+Ryzen 5600.
  11. Pantheons

HP Omen encoder vs ASUS TUF Gaming K1

Merhaba bu iki klavye arasında kaldım. Benim için önemli olan dayanıklık ve uzun ömürlü olması sizce hangisini tercih etmeliyim.
  12. Pantheons

RTX 3060 boştayken yüksek devirde dönüyor

Hocam hiçbir ayar yapmadım. Böyle gözüküyor 1702290701 Hocam yükledim
  13. Pantheons

Hayır hocam hiçbir ayar yapmadım uzun zamandır. Hocam dahili ekran kartım yok ddu yüklesem görüntü bir daha gelmeyebilir mi.
  14. Pantheons

Merhaba, ekran kartım boşta iken 30-35 derece arasında iken fanlarım yüksek devirde dönüyor. Sürücülerim güncel, sorunun sebebi ne olabilir? Gigabyte B450M S2H anakart. Gigabyte RTX 3060 OC Edition 3 fanlı ekran kartı. AMD Ryzen 5 5600X işlemci. WD 500GB M.2 SSD. NZXT H510 RGB kasa. EVGA 600...
  15. Pantheons

Virüs programı önerisi

Merhaba! Uzun zamandır Kaspersky Free kullanıyorum. Farklı bir antivirüs programı denemek istiyorum, ancak hangi programı kullanmalıyım konusunda önerileriniz nelerdir? Bazı şirketler bu antivirüs programlarını test ediyorlar, sizin görüşleriniz nedir? İkinci sorum ise Kaspersky Free'yi...
Geri