papo isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yardım Oyunlarda Grafik Kalitesi Düşüyor

oyundayken hareket edin ce doku kalitesi düşüyor çok gıcık bişey misal ultra ayarlardan sanki en düşüğe geçiyor anlık ve her oyunda (gibi kaliteyle alakası yok) yardım edin çoğu oyunda oluyor her şeyi denedim rx580 8gb 16gb ddr4 ram r5 5500
  2. P

Mouse Hareket Edince Kalite Düşüyor Keskinlik Düşüyor

Bilgisayarı kapttımda 1.sayfada iki tane fotoğraf attım
  3. P

Bunlar ne için 1780520197 Videolarda bile o kalite olayı uapıyor
  4. P

Yok yani fps yüksek de o takılma delirtiyor
  5. P

Redmatch ranch arada cs 2 lol fln 1780519295 Biri hareket ederken biri etmezken
  6. P

biri düzgün biri olay olmuş hali çok belli olmuyor ama oynarken çok gıcık ediyor 1780518926 Olmadı
  7. P

kapalıylen yapıyor zaten
  8. P

Hayır kimse anlamamış hareket edince oluyor fsr la alakalı fln dediler gram ilgisi yok
  9. P

Hayır oyundayken kalite düşüyor çok gıcık bişey misal ultra ayarlardan sanki en düşüğe geçiyor anlık ve her oyunda
  10. P

mouse smailwolf rs8 (mouse dan değil denedim) sistem rx580 8gb 16gb ddr4 ram Ryzen 5 5500
  11. P

Masum hareket ettirdiği anda oyunlarda sürekli bir keskinlik artıyor kalite resmen 1080 Pden 720 P’nin biraz altına düşüyor Uyumluluk ayarı falan dediler denedim olmadı Fps oyunlarına çok can sıkıyor yardım eder misiniz
  12. P

Yardım RX 580 8gb De Wattman

denedim valorant da yeniden başlıtordu dediğini yaptım kapanmadı ama bu sefer de ekran çevirdiğimde karmaşıklaşıyor görüntü 1780484358 bu oyun performası fps videosu çekenler nasıl çekiyor adamlar en yüksek fpsleri alıyorlar
  13. P

Anakartım ile Ram Uyumsuzmu

rx570 in waattman fln veriyor mu ben 580 kullanıyorum ama valo da sürekli çöküyor
  14. P

Yardım RX 580 8gb De Wattman

ben rx580 i geçen yıl almıştım satarsam yenisini alamam çözümü olan varmı çöp olsun istemiyorum
Geri