parabix isimli üyenin son içerikleri

1. parabix

Forza horizon 4 30 Veya 10 dk sonra oyundan atıyor

hocam biraz eski bir konu galiba ama oyunda nereye kadar ilerledikten sonra oyundan atıyor acaba?
  2. parabix

Forza Horizn 4 Başlangıç Ekranında kalıyor Ne Yapmam lazım?

hocam önceden oynadıktan sonramı atmaya başladı yoksa ilk seferdemi?
  3. parabix

Forza horizon 4 yükleme ekranında takılı kalıyor açılmıyor

hocam 2. sezona geçtikten sonramı atmaya başladı yoksa ilk sezondamı
  4. parabix

forza horizon 4 oyundan atıyor

hocam oyunu bir süre oynadıktan sonramı attı yoksa ilk girişindemi öyle oldu
  5. parabix

Forza 4 açılcakken kapanıyor

dostum istersen şunu deneyebilrsin Win+R > ncpa.cpl Ana internet bağlantınıza sağ tıklayın (ethernet/wifi olabilir) ve "Microsoft Ağları için Dosya ve Yazıcı Paylaşımı" ve "Microsoft Ağ Bağdaştırıcısı Çoklayıcı" hariç tüm özellikleri işaretleyin.
  6. parabix

Forza Horizon 4 bir süre oynadıktan sonra kapanıyor ve açılmıyor

beyler çözümü buldum yani bende işe yaradı sizde işe yararmı bilmiyorum uygulamalar şöyle Win+R > ncpa.cpl Ana internet bağlantınıza sağ tıklayın (ethernet/wifi olabilir) ve "Microsoft Ağları için Dosya ve Yazıcı Paylaşımı" ve "Microsoft Ağ Bağdaştırıcısı Çoklayıcı" hariç tüm özellikleri...
  7. parabix

Forza Horizon 4 (ÇÖZÜLDÜ) 3. toprak yarışından sonra atıyor

beyler çözümü buldum yani bende işe yaradı sizde işe yararmı bilmiyorum uygulamalar şöyle Win+R > ncpa.cpl Ana internet bağlantınıza sağ tıklayın (ethernet/wifi olabilir) ve "Microsoft Ağları için Dosya ve Yazıcı Paylaşımı" ve "Microsoft Ağ Bağdaştırıcısı Çoklayıcı" hariç tüm özellikleri...
  8. parabix

Forza Horizon 4 (ÇÖZÜLDÜ) 3. toprak yarışından sonra atıyor

Forza Horizon 4te 3. toprak yarışını bitirdikten sonra oyundan atıyor sonrasında oyuna girmeye çalıştığımda giriş yapıyorum yüklenme ekranı geliyor en son siyah bir ekran geliyor sağ altta dönen bir yükleme işareti var o bir anda durup oyun tekrardan kapanıyor başka bir xbox hesabı açıp giriş...
  9. parabix

steam forza horizon 4 açılmıyor.

oyunun yüklü olduğu dosyaları acaba nereden bulabiliriz?
  10. parabix

Forza Horizon 4 Açılmıyor.

yine benzer bir konuda bir mesaj gördüm ekran kartının 2019daki bir sürümüne geçersek düzeleceğini söylemişti şu anda driveri yüklüyorum olursa yazacağım 1720165688 olmadı
  11. parabix

Forza Horizon 4 bir süre oynadıktan sonra kapanıyor ve açılmıyor

öncelikle selamlar steam de 85% indirimdeyken Forza Horizon 4 aldım ve oyun gerçekten çok güzel bilgisayarım oyunu kaldırıyor tüm sistem gereksinimlerini karşılıyor ama bir süre oyunu oynadıktan yani kesin olarak bir zaman vermek gerekirse oyundaki evi aldıktan kısa bir süre sonra oyundan bir...
  12. parabix

Bilgisayarımı Satamıyorum!!

13. parabix

evet biraz pahalıya koymuşum düşürücem fiyatı üstünü çalışıp tamamlarım artık
  14. parabix

hocam zaten vatandan aldık bilgisayarı bende ilk 16k yazmıştım sonradan 14k yaptım yine kimse almadı 15k da sabit şuan :(
  15. parabix

Öncelikle merhabalar benim bir laptopum var ve bu laptopu satım masa üstü bilgisayara geçmek istiyorum ama 6 aydır satamadım lütfen yardım edebilirmisiniz Bilgisayar: https://www.letgo.com/item/acer-aspire-7-temiz-oyunis-iid-1658357075
Geri