Paradoksan isimli üyenin son içerikleri

1. Paradoksan

Nintendo DSİ nasıl çipsiz kırılır (Adaptör ve SD kart gerekir.)

Merhaba DS Lite hakkında bilginiz var mı? 1764353446 @elprofessor
  2. Paradoksan

Adobe XD - Android Mobile gözükmüyor

Adobe XD programında android mobile'ı göremiyorum, dolayısıyla çalışmama devam edemiyorum. Yeni indirdim.
  3. Paradoksan

windows10 ses sorunu

İndirdiğiniz driver Realtek değil mi? Realtek indirip ön jakı ayarlayabiliyorsunuz.
  4. Paradoksan

1000tl kulaklık önerisi günlük ve oyun karşık olarak kullnım için öneri

Size tavsiyem anakartınız çok eski değilse iyi bir ses kartı varsa Hyperx Cloud Alpha almanız, değilse kendi ses kartı olan Cloud 2 alabilirsiniz 7.1 i pek kaliteli ses verdiğini düşünmüyor ve oyunlara uygun bulmuyorum.
  5. Paradoksan

1500 TL Bütçeye Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim ?

o monitörü almayı düşünüyorum şuan baya inceledim fakat ölü piksel geldiği taktirde iade almıyorlarmış garanti kapsamınada girmiyormuş
  6. Paradoksan

Çözüldü✓ İşlemcimi neye koyayım?

kutusu varsa direkt olarak kutusuna koyup kutunun etrafını köpükle sarabilirsiniz
  7. Paradoksan

1500 TL Bütçeye Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim ?

3 Tane Monitör beğendim FPS oyuncusuyum bu monitörlerin hangisi daha iyidir , iyiyse neden daha iyidir, onu almassam ne kaybederim ? gibisinden yardımcı olursanız sevinirim bütçem 1500 civarı çok çıkamam. Samsung WiewSonic AOC
  8. Paradoksan

ekran kartının boşta vram kullanması

Normal
  9. Paradoksan

Windows 10 pro dan windows 10 a nasıl geçerim ?

Windows 10 Key alarak.
  10. Paradoksan

gta5 diskini yanlış kaydettim epic gameste

Oyun indirme aşamasındaysa veya daha önce yüklediysen sil. İndirirken C: Yazan Yeri sil D: Yap. (Tüm Dosyaları c den d ye aktarmak yükledikten sonra daha uzun sürer)
  11. Paradoksan

Hala realme 6 alınır mı?

Alınır.
  12. Paradoksan

Rampage Smx-r47 X fare nasıl?

Verilen fiyata göre güzel gözüküyor.
  13. Paradoksan

Yeni aldığım ekran kartı ekranda kareler oluşturuyor

Yazı fontlarınızda sorun olabilir mi ? " yazılar siliniyor ama sayfayı yenilediğimde düzeliyor"
Geri