Merhaba dostlar bilgisayari calistirinca ekran karti 1-2 saniye calisiyor, ardindan fanlar direkt duruyor ekrana goruntu gelmiyor. ekran karti mi arizalidir yoksa kablo falan mi yerine tam oturmamistir. simdiden tesekkurler
Arkadaşlar merhaba bir tablet bakıyorum 6500 tl bütçem var çok oyun oynamıyorum ders vs çalışıyorum video izliyorum fakat kasamayacak donmayacak bir şey bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim
bir de üç adet tablet buldum hangisini almak mantıklı olur veya bunları almak mantıklı olur mu:
Casper...
Ya sorun aslında şöyle; pcde bir oyun oynarken veya furmark testi yaparken bacağımı fotoğraftaki yere hafifçe vurunca bahsettiğim olay oluyor. Bunu söylediğimde diğer arkadaş bana ön bağlantı kablolarını çıkarıp furmark testi yapmamı söyledi. Furmark tesyi yaparken de bacağımı aynı şekilde...
Maksimum yükte 65 derece oluyor
1680186832
Ön bağlantı kabloları takılı değil iken bacağımı vurunca hiç bir sey olmuyor. Şimdi ne yapmalıyım?
1680186846
Ön bağlantı kabloları takılı değil iken bacağımı vurunca hiç bir sey olmuyor. Şimdi ne yapmalıyım?
Ekran kartım Gigabyte RTX 3060
Bahsettiğiniz f panel nedir tam olarak anakartda bulamadım. Varsa internette fotoğrafı vs paylaşırsanız sevinirim
1680185312
F paneli buldum az önce şimdi yapacağım bahsettiğiniz işlemi
1680185698
Çalıştıramadım
Dostum merhaba furmark testinde pc kapanınca bir şeyden şüphelenmiştim. Pc nin kapandığı an bacağım pcnin tam yanına çarpmıştı. Bana mantıksız gelmişti ama belki bi ihtimal bu sebepten olabileceğini düşündüm ve tekrar furmark testine soktum. Bir süre geçtikten sonra bilerek kasanın o bölgesine...