Paratoner isimli üyenin son içerikleri

1. P

Çözüldü✓ Msi z270 gaming Carbon cpu led.

Emre hocam dayanamadım power satın aldım, peş peşe 20 kere aç kapa yaptım hata almadım, sorun powerdaymış:(
  2. P

Hocam var mış
  3. P

1716046602 Buyrun hocam
  4. P

Toprakalama olmayabilir, 30 yıllık binadayım
  5. P

Hocam dediğiniz gibi yaptığım da bazen açıyor bazen açmıyor, dün power anakart uzay sistem denedim, powerın fanı yavaş ve sesli dönüyor, ama yine bi açıyor bi açmıyor, bu sorunu 2 tane farklı msi anakart ile yaşadım ama Asus anakartım da yaşamadım, aralarında ki tek fark msi anakartlar Z serisi...
  6. P

Hocam xpg 3200 mhz ram aldım 8*2 onaları da denedim cpu ışığı yakıyor, yine dün yatmadan önce pc açılmıyordu, yatarken fişleri söktüm sabah tekrar taktım açıldı, sonra kapatıp bir daha açtım sorun devam etti
  7. P

Emre bey şunu farkettim ramlerden birinin üretim yılı 2020 diğerinin ise 2022
  8. P

Evet denemiştim açtığı da oluyordu açmadığı zaman da. Benim anlamadığım bilgisayarı kapatıp fişten çekince 1/2 saat sonra fişi takıp çalıştırınca açılıyor fazla ısınan bir şey de yok anlayamadım
  9. P

Tamam hocam şimdi ram testi yapıyorum, sonrasın da direk prize bağlayıp denileceğim, peki bu sonuçlarda tekiz çıkarsa sorun ram uyuşmazlığı olabilir mi
  10. P

Ekran kartını taktım jbat ile bios sıfırlayınca PC ti açabildim birazdan testi tekrar edeceğim 1715869163 @Emre Zengin ekran kartı ile testi yaptım hata almadım
  11. P

Ekran kartını da takıp pc yi açabilrsem deneyeceğim, uzatma ile testi yaptım 1715864839 Ramler için test var mı?
  12. P

xmp kapalı iken de aynı sorunu yaşıyordum, şuan cpu hata veren bilgisayarı açtım ve o bilgisayar ile yazıyorum, şuan xmp açık ve power testine devam ediyorum 30 dk oldu ve hata almadım :( bu durum canımı sıkıyor
  13. P

Merhaba Furkan bey, evet ilk sistem de kullandığım ramleri kullanıyorum, asus anakartı kullandığım dönemde uzun saatler rdr2 oynuyordum ve hiç problem yaşamamıştım
  14. P

testi başlattım yaklaşık 15 dk bu süreçte sadece uygulamanın kendisine drop giriyordu ama bilgisayara drop girmiyordu,
  15. P

@Emre Zengin Emre bey, eve geldim ve cpu hata veren bilgisayara açtım ve açıldı, evden çıkarken açılmamıştı bende kapatıp fişi çekmiştim, şimdi eve geldim açıldı, dediğiniz testi bu bilgisayar üzerinden yapıyım mı 1715862361 Şuan z270 cpu hata aldığım bilgisayardan yazıyorum farklı testler de...
Geri