Parliament_ isimli üyenin son içerikleri

1. P

Discord'da SteelSeries Kulaklık Sorunu

Yüklü zaten ve engine kısmı boş 1777010138 Acaba driver çakışmasımı
  2. P

Discord'da SteelSeries Kulaklık Sorunu

Elimde daha yeni steelseries arctis nova 1 var bu kulaklığı kullanırken hiçbir sorunum yok ama discord ile arkadaşlarla konuşurken arkada spotify youtube video yada ses açtığım zaman videodaki sesi olduğu gibi mikrofona veriyo ve arkadaşlarımda rahatsız oluyor çözemedim bi türlü yardım edermisiniz
  3. P

Yardım Sisteme uygun fan ayarı önerisi

Hallettim fan ayarları stok ayarlarında olduğu için hızlı çalışiyolarmıştı
  4. P

Ya ilk defa kasa topladım inanki yanlış bişey varmı onuda çözemedim akşam taşınabilir modemi odaya koyup ethernet ile bağlayıp bakıcamda size ulaşabileceğim başka yer varmı acaba
  5. P

Tamamdır akşama ethernet kablosu ile bağlayıp halledicem inşallah peki bios update yapmam gereklimidir 1775801378 Tamamdır akşama ethernet kablosu ile bağlayıp halledicem inşallah peki bios update yapmam gereklimii
  6. P

Tamam akşam videodaki ayarlara bakarak uygulayacağım bide driver işini en hızlı nasıl çözerim
  7. P

Düz 5070 sistem benim ama sorun olurmu direk aynılarını yapsam
  8. P

Uçak kaldırıyom sanki evde 1775790718 240mm takılı kanka zaten 1775790875 Ben aldımda fan_pompası cpu sys1-2-3-4 fan var ayarlarım nasıl olması gerekiyor daha yeni dün kurdum eve ama fanlar yüksek rpm de çalışıyor
  9. P

İyi geceler İşlemcim: AMD RYZEN 7 7800X3D Anakart: Gigabyte B850 GAMİNG WİFİ6 Ekran kartı: Gigabyte GEFORCE RTX 5070 Sıvı Soğutucum: Rampage HELIOS 240mm Kasa: Rampage AZZA V2 Bu sistemde fan ayarı yapmak istiyorum Biraz yüksek çalışıyor gibi sistem daha yeni geldi bi kaç driver sıkıntısı...
  10. P

130.000 TL'ye 4-5 Yıl Dayanacak PC Seti

Teşekkür ederim saolasın
  11. P

Biraz ben ekleme yapıcam bütçeye ekleyebildiğim kadar birazda ailem katıcakta fazlada yüklenmek isteniyorum ailemede ondan o sınırı koyduk oda taksitli olcağı için o fiyatı hiç geçmese bile güzel olur aslında
  12. P

İşte bende ondan korkuyorum ilerde kesin sorun yaşarımda bu attığım özellikler oem sisteme ait özelliklerdi ben işlemci ekran kartı ve m2 sdd değiştirdim
  13. P

Te Teşekkür ederim
  14. P

Hocam peki parça parça almamızmı mantıklı yoksa oem sistemmi
Geri