Merhabalar, pc yi yeni topladım Asus B760M-Plus Wifi DDR5 anakartlı, eklediğim görseldeki sürücüleri ne yaptıysam yükleyemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam selamlar tekrardan, söylediğiniz adımları uyguladım ErP Ready ayarı Disable'dı onu ikinci denemede Enable yaptıktan sonra düzeldi sanırım, ikidir soğuk çalıştırmada tek seferde açılıyor sistem umarım böyle devam eder. Yardımınız için çok teşekkür ediyorum.
Merhaba elimde halihazırda bulunan ve kullanmaya devam etmek istediğim 14600KF cpu ve Asus Tuf 4070 OC gpu ile DDR5 yeni bi kasa toplamayı düşünüyorum. LGA1700 soket DDR5 micro ATX mosfet soğutuculu orta segment bi anakart seçmeye çalışıyorum, bütçe 7 ila 9 bin civarı; SSD yuvaları PCI-e 4.0...
Arkadaşlar merhaba, kasamdaki fanlar kontrolcüsüz ve molex bağlantılı oldukları için hepsini değiştirip yeni fanları kontrolcüyle bağlamak istiyorum. 3 ön tarafta 1 de arkada egzos fanı şeklinde olacak ve kontrolcünün güç bağlantısını güç kaynağına, anakart bağlantısını Chassis Fan (CHA_FAN)...
Hocam tekrardan merhaba, bugün tekrar 3 farklı oyunda gözlemledim de işlemci 5.3 ghz de sabit çalışıyor frekans değerinde sıcaklık gibi dalgalanma olmuyor ayrıca bu gözlemlemeyi ramleri 3600 den 3200 mhz'e çevirerek de yaptım sonuç aynıydı. Yine de throttle oluyor diyebilir miyiz yoksa...
DarkFlash DK431, büyükçe ve içi epey geniş, hava sirkülasyonu çok iyi. Kasadan yana endişem yok benim soğutucum yeterli gelmiyor büyük ihtimalle hocam.
Arkadaşlar merhaba bikaç gün önce 12400F işlemciden 14600KF işlemciye geçtim anakartım Asus Prime B660M-K, GPU olarak RTX 4070 kullanıyorum. 240mm sıvı cpu soğutucu var, 12400F varken oyunlarda genel olarak 47-52 derece arası stabil sıcaklıklarda kalıyordu cpu ama 14600KF işlemciyi taktıktan...