pars335pars335 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yeni IPS 24" vs. 15 yılık 19" TN monitör renk canlılığı netliği daha iyi

çok teşekkürler aynen 6 ay 1 yıla 1 monitör daha alacağız onu gidip OLED alayım ben en iyisi çocukta OLED ekranlı honor 70 var çok iyi , samsung amoled li tel de bende o da çok iyi, bayağı pahalı OLED li monitörler ama ucuzlar 1 yıla umarım - bayağı bilgilendirdiniz beni çok çok sağolunuz...
  2. P

yok o işleri beceremeyiz biz, ayarlar ve kablo ile yapabildiğimiz kadarıyla artık göz alışır belki ilerde , - aslında samsung VA panelli Samsung Odyssey G3 24 165Hz full hd alacaktık onlar daha mı parlak ve canlı oluyor IPS panellere göre
  3. P

aynen ben 10 yıl önce görmüştüm ilk defa iMac de IPS paneli , önce sandım ki monitörün üzerine parlak tanıtım kağıdı yapıştırmışlar yakınlaştım bi baktım ki meğerse ekrandaki görüntü imiş :) o gün hayran kalmıştım iMac e zaten
  4. P

tamam dediklerinizi yapacağım AMD RX 6700 ün ayarlarına da bakayım biraz - iMac lerdeki IPS panelin diğer monitörlerdeki IPS panelden farklı olduğunu sizin yazınızdan sonra öğrenmiş oldum bikaç güne de displayport kablo alayım bir de onla bakayım - çok teşekkürler hepinize, cevaplarınız için
  5. P

çok teşekkürler yanıtlarınız için
  6. P

ekran kartı AMD RX 6700 onun ayarlarını hiç kurcalamadım belki de dediğin gibidir gözün alışması gerekir önceden iMac de görmüştüm IPS paneli bize gelecek IPS monitörde aynı olur diye ümit etmiştim
  7. P

tamam gece bu dediklerinizi yapıp atayım her iki monitörden de aynı haber sitesinin ekran görüntülerini
  8. P

onu da açtım biraz iyileşiyor en çok şu ayarı yapınca düzeldi biraz backlight ayarı var onu 2-3 kademe düşürünce renkler daha gerçeğe döndü ama TN panel daha net ve gerçekçi halen yeni IPS e göre , haber siteleri okurken 1704981756 tamam gece bu dediklerinizi yapıp atayım her iki monitörden de...
  9. P

hepsini denedim 60hertz 165 hertz 180 hertz kablo hdmi canlı değil görüntüler hazır modlardan movie ye getirince canlanıyor görüntüler ama ozmanda çok çok parlak oluyor yazı okumak haber siteleri okumanmaz o parlaklıkla
  10. P

ben ozaman biraz daha kurcalayayım birkaç gün daha olmazsa diplay port kablo alayım acaba bana gelen panel de mi bir sıkıntı var yoksa
  11. P

selamlar eski monitör LG 19 " 1360 a 768 yeni monitöre bağlatıyı hdmi ile yaptık displayport la bağlamadık - önceden gördüğüm 24" iMac de 1920 ye 1080 p idi 10 yıl önceki iMac ler
  12. P

birçok modu denedim, costum da yaptım ama TN monitördeki bir meyve tabağının görüntüsünün netliği yok, veya bir haberdeki fotoda kırmızılar silik resimlerin çözünürlüğü düşük resimler gibi gözüküyor bulamadım çözümü sanırım IPS panellerin özelliği böyle
  13. P

Merhaba yeni PC aldık bir de yeni Monitör aldık Monitörü çok araştırdım forumlardan IPS olsun istedim ve GİGABYTE G24F-2 ye karar verdik onu aldım 5200 tl ye 15 yıllık evde 19" LG monitör var TN sanırım paneli yeni monitör geldi yeni PC ye bağladım ama o da ne görüntüler böyle sanki...
  14. P

Hazır Sistem PC ye çok kaliteli oyun oynanabilen wifi adaptör ne alınmalı

Hazır Sistem PC aldık, ama wifi adaptör kısmını unuttuk, ping ve lag oluşturmayacak pcie veya usb den bağlantılı wifi adaptör hangisini almalıyız v veya mesh sistem mi? ya da menzil genişletici mi? düşündüklerim PCIe den bağlantı: Tplink TX300E USB den bağlantı: Tplink TX20U veya Tenda U18A...
  15. P

oyunlarda sorunsuz wifi adaptörü önerileriniz nelerdir

bizim burda en fazla 50mb varmış onu aldık, superonline 50mb hız , modem ise zte zxhn h168a klasik herkese verilen modem
Geri