Öncelikle merhaba. Bana iş için laptop lazım oyun oynamıyorum sadece ara sıra photoshop 3d modelleme gibi işlerim oluyor. Ana işim de web tasarım ve kodlama. Bana sıkıntı çıkartmıcak bi en az 2 3 yıl götürecek laptop lazım. Bayadır indirim kovaliyordum bugün denk geldi şu ikisini gördüm...
Merhaba. Öncelikle bütçem 5k-15k arası. Laptopu borsa ve günlük kullanım için kullanıcağım. Bazen blender ve photoshop gibi programları da kullanıyorum ama çok nadiren kullanıyorum kesinlikle.
Şu iki laptop çok gözüme çarpıyordu. Hatta biraz önce donanım arşivi storyde paylaşmıştı 1. laptopu...
Merhaba. Ben r5 5600 rx 6700 xt ikilisini 1 senedir kullaniyorum. hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel ikili. Bileşenler içi eğer yakın zamanda topladıysanız söylediğiniz bütçe ile gayet fiyat performans olmuş. Tabi bileşenlerin çok iyi durumda olduğunu düşünerek bunu söyluyorum
Aorus RX 6700 XT ELITE Ekran kartım var.
Ekran Kartının sürücüsünü indirmek istediğimde karşıma iki sonuç çıkıyor, biri GIGABYTE deki sürücüsü diğeri de AMD deki sürücü.
GIGABYTE deki amd adrenalin 2020-2021 versionunu indiriyor amd deki de en güncel olanı.
GIGABYTE deki daha uyumlu falan...
PS4 için kulaklık istiyordum elimde zaten gamepower fujin mevcut kullanabilirmiyim?
Eğer bağlanmıyorsa kulaklık için önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Bence alınır ama xbox gamepass ile alınır. Xbox gamepass'da F1 22 + çok daha fazla kaliteli oyun mevut. Bence o parayı tek bir oyuna vereceğinize onun yerine 2 aylık xbox gamepass almalısınız. En son baktığımda fiyatı aylık 39 tl galiba.
Hocam teşekkür ederim cevap için ama 1tb m.2 ssd zaten aldım. en az 3tb yer istiyorum bilgisayarımda rahat rahat işlem yapabilmek için bu yüzden 2. depolama birimi olarak fiyatı çok daha uygun olduğu için hdd almayı planlıyordum. performans kaybı vb. gibi şeyler yaşarmıyım bunu bilmek istiyorum.
Öncelikle merhaba.
Bilgisayarım için en az 3TB depolama istiyordum.
Bir 1TB M.2 ve bir 2TB SATA SSD veya M.2 alırım diye düşünüyordum.
1TB M.2 aldım ancak 2TB M.2 ve SATA SSD fiyatlarını görünce onlar yerine 2TB veya 3TB HDD almak istedim.
Sistemi M.2 üzerine ve oyunları HDD üzerine yüklerim...
FİYAT:
10,999 yada 11,999 hatta belki bunların ortası da olabilir yani 11,500 gibi bir rakam.
ÖZELLİKLER:
r5 5600
B450-m A pro/ K / K II
XPG gammix d30 / apacer panther
Rx 6600xt veya rx 6700 asus dual serisi veya pulse serisinden
WD SN570 500GB nvme ssd. M2 ssd tahmin etmek çok zor
vento...