Parya isimli üyenin son içerikleri

1. P

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bende alışveriş yapmadım bir daha gelir zaten diye en fazla 820tl geliyor😄
  2. P

Peki bunlar en son toplandığında 1220 Tl krediyi tek seferde kullanmamı mı sağlıyor
  3. P

Claimcreditte 1.220 Tl kredi bonusu veriyor bunu direk 1.220 Tl olarak mı verecek yoksa parça parça mı verecek çünkü yukarda 7 taksit halinde alınmalı falan diyor yani random 350 ye 100 tl indirim 400 e 200 tl indirim vs vs gibi mi oluyor krediyi alan var mı teşekkürler. (ben direk 1220 tl...
  4. P

TEMU Flash 99 Kampanyası

Temu arama kısmında flash 99 kampanyasında bir ürünün ücretsiz alınabildiği gözüküyor fakat yanında bir ürün sipariş edilmesi gerekiyor. Ben bir ürün satın alacağım sırada ücretsiz yazanı siparişimin içerisine ekleyip eklemediğini siparişim sırasında anlayamıyorum kısaca kampanya da bana...
  5. P

Anladım teşekkürler o zaman wincredit seçeneğinin tekrar aktif olmasını bekleyeceğim
  6. P

İyi akşamlar wincredit kısmından alışveriş yaptım ve bana şuan temu da 1000 tl kredi geldi ben tekrar 1000 tl üzeri alışveriş yapıp tekrar kredi almak isityorum bunun için wincredit seçeneğinin içerisinden mi alışveriş yapmam gerekiyor yoksa wincredit seçeneği gelmeden direkt 1000 tl üzeri...
Geri