Sanırım Nova'dan devam. Bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum. Gaming kulaklıklarda 2.4Ghz ile Pc ye bağlıyken telefona arama geldiğinde kulaklık otomatik algılayıp kulaklıktan cevap verilebiliyor mu yoksa bu ekstra bir özellik mi?
5000'e Amazon depodan nova 5 almıştım. Sizce iade edip yerine bu alınır mı ? Aynı derecede memnun eder mi yani?
Açıkcası novadan memnunum ama sıfır 2 yıl garantili ve cashback ile 1000₺ daha ucuza gelecek olması beni cezbetti. Ben aldığımda pelta en ucuz 7200 civarıydı. O nedenle Novayı seçmiştim.
Teşekkürler hocam yorumunuz için. @oktayxkaya size de teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. Ortamdan izole olma durumu muhtemelen bütün kumaş padli kulaklıklarda aynıdır.
Önce Nova 5 i deneyip duruma göre Peltaya geçiş yapacağım.
Pelta için sizin dışınızda olumsuz yorumlar gördüm o nedenle biraz şüphelendirdi. Geldiğinde deneyip duruma göre peltaya geçerim olmadı. Amazon iadede sorun çıkarmıyor zaten.
Çok arada kalmıştım, iyi oldu indirimde görmek gerçi olması gerekem fiyatlar zaten de. Memnun kalırım umarım.
1783465477
Nova serisinden farklı bu eski seri mi hocam bu ?
Kulaklık arayışındaydım fiyatları da uçmuş, indirimli görünce satın aldım. Diğer seçenek de Peltaydı.
Gördüm hocam araştırırken, denk gelse o zaman alırdım da denk gelmedi. Tercih edilir mi sizce ?
Bunu bildiğim için önce aldım, sonra sorayım dedim. Duruma göre iptal ederim.
1783463024
Pc için de kullanılıyor diye biliyorum. Bu PS, Pc ve mobil platform için olanı.