Parzival97 isimli üyenin son içerikleri

1. Parzival97

🔥İndirim XIAOMI AX3200 Router Sinyal Güçlendirici Siyah 1.956TL

Bu ürünü dublex bir evde kullansam verim alabilir miyim? Şuanda Everest Finix Mv3-2p modelini kullanıyorum. Evde 1000 mbps internet var ama finix maksimum 100 mbps veriyor. EV dublex ama şöyle bir durum var. Modem üst katta, alt katta kullandığım yer de modemin tam altındaki oda. Konudaki ürün...
  2. Parzival97

❌İndirim Bitti! AMAZON'DA 2 ADET GimCat Malt Soft Extra 580 TL

Çok uzun tüylü değil. Ama yine de haftada iki kere vermek lazım. Satın aldım, teşekkürler.
  3. Parzival97

Hairlax 50 gram 450₺. Bunlar 100 gram bir de. Peki kullanım oranı aynı mı ? Kaç günde ne kadar vermemiz lazım ?
  4. Parzival97

Nasıl bir üründür ? Bilgisi olan var mı ? 1 ay önce kedi sahiplendim, veteriner Hairlax marka bir malt vermişti. Bu ürün ona göre nasıl ?
  5. Parzival97

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Bu 35₺ nereden çıktı, ben normalde 500mbit'lik paket kullanıyordum, ek olarak 75₺ modem ücreti ödüyorum. Bu kampanyaya başvurdum. 669₺ paket ücreti 75₺ modem ücreti ve 38 ₺ bağlantı ücreti çıkardılar, şuankinden uygun diye kabul ettim. Normal mi yani ?
  6. Parzival97

Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ?

Ben bu linki bulamamıştım hocam. Özelleştirme ekranı olan sipariş ekranını gördüm sadece o da özelliştirince 10500 civarına geliyordu. 7999₺'ye de gördüm muhtemelen onlar sizin attığınız linkteki gibi. Kolçaklar 2D sadece onun dışında güzel gibi.Video incelemelerine bir bakayım, teşekkürler.
  7. Parzival97

Hocam aslında baktım ama yıllar Adore Gaming Max Racing modelini kullanıyorum berbat bir durumda şuan kozmetik açıdan ve gıcır gıcır ötüyor resmen o yüzden almışken biraz daha kaliteli ve uzun ömürlü bir şey almak istediğimden dolayı bütçe yükselttim.
  8. Parzival97

Bunun hakkında pek bir deneyim bulamadım, hoş bir model fiyatı da güzel ama ayak kısmı plastikmiş sanırım. Metal olmasına gerek var mı ondan da emin değilim aslında. Biraz da ince gibi duruyor Hawk Fab serisi gibi. Yabancı incelemelere bakacağım.
  9. Parzival97

Zio içinde baktım ama özelleştirmeler ile fiyat epey artıyor ve alt kısımlarının kalitesiz olduğu yorumunu okudum çoğu yerde. O yüzden kararsız kaldım. 1734300424 Bayadır stokta yoktu, cumartesi stoğa girdi ve şuan sadece Amazon'da satılıyor. Aslında indirim bekliyorum ama henüz yok, biraz daha...
  10. Parzival97

Bu bütçede koltuk bakıyorum. Sizce alınır mı? Ya da başka öneriniz var mı ?
  11. Parzival97

🔥İndirim İtopya Yılın Son İndirimleri BAŞLADI! 🔥

Forumda bilen, kullanan yok mu bu koltuğu ?
  12. Parzival97

🔥İndirim İtopya Yılın Son İndirimleri BAŞLADI! 🔥

Exvega Vesta koltuk nasıl 5899₺'ye? Alınır mı sizce?
  13. Parzival97

10000₺'ye Kadar Oyuncu Koltuğu

Merhabalar. 10000₺ bütçe ile Oyuncu Koltuğu aramaktayım. Aklımda Hawk Future ve Exvega Andromeda modeli vardı fakat Hawk Future şuan stoklarda bulunmuyor, Exvega ise 200 ₺ indirim karşılığında verilen şişirme yorumlarla dolu ve olumsuz kullanıcı deneyimi de epey bulunmakta. Esasında yorumlara...
  14. Parzival97

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥5.299 (Premium Özel)

Ben ilk linki açtığımda düz modeline de yönlendirdi de o yüzden sordum, teşekkür ederim.
  15. Parzival97

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥5.299 (Premium Özel)

Plus modeli olduğunu nasıl anlıyoruz ?
Geri