ben klavyenin kutusundan çıkan klavyenin poşetini kesip koymuştum süngerimsi bir yapıdaydı güzelde olmuştu aslında sonra dedim 2. kat yapayım o zaman bozdum...
4K çözünürlükte, günümüzün en yeni oyunlarını rahatlıkla oynatabilecek, 100 FPS veya 60 FPS’in altına düşmeden akıcı performans sağlayacak bir ekran kartı...
Şahsen tavsiyem eğer önceden çok fazla motor deneyiminiz yoksa sıfır motor almayın çünkü alacağınız sıfır motoru elbet düşüreceksiniz maalesef kaçışı yok...
Honda CBR125R'ın ikinci elini temiz ve düzgün bir şekilde bulabilirsiniz, hiç çekinmeyin. Gayet dayanıklı, sağlam ve yakıt tüketimi de iyi bir motordur...
Dostum, öncelikle bütçen nedir? Sportif bir şey aradığını anladım, ama önce bütçeni belirlemen gerekli; malum, her şey gereğinden fazla pahalı. Oh şimdi...
Tabletinin modelini internette araştır, belki ses sistemi yeterince iyi olmadığı için cızırtı alıyorsundur. Eğer sorun bundan kaynaklı değilse, tableti...
Amazon Türkiye sayfasında ‘Hawk Gaming Chair Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu (Siyah)’ ismini aratırsanız, istediğiniz rengi ve uygun bütçeli seçenekleri...