Pasa Joe Barbaro isimli üyenin son içerikleri

1. P

Sisteme geçmeden kırmızı reçete ilaç yazılabilir mi?

Hocam benim demek istediğim ailenizden birinden ziyade başka bir hastanın üzerine veya tanıdığı bir hastanın üzerine yaptırmış olabilir malum anneme doktor veya polis olacaksa vermiyeyim diye sormamış benim iş yalan oldu eğer sizde yoksa deneyin denemeden yapmaz iseniz ileride keşke yapaydım...
  2. P

Hocam ben 2009 yılından 2020 korona zamanına kadar kırmızı reçeteli ilaç kullandım ve hepsi e nabızda gözüküyor eğer özel hastaneye gittiyseniz veya başka birinin üzerine yazıp size vermişte olabilir belki aklıma bunlar geldi. 1729937810 Sizin kullandığınız ilaçlardan kullandım dikkat...
  3. P

Bende bu tarz ilaçlar kullandım kime sorduysam sıkıntı çıkarır dediler eğer sistemde gözüküyorsa yapacak bir şey yok B planı her zaman bulundurun ben şahsen böyle yapıyorum e nabızdan silinse bile görünebiliyormuş galiba emin değilim. 1729920828 Eğer aile bireylerinizden ne cevap verdiğinizi...
  4. P

Ailemden ayrılmak istiyorum

Ben sigarayı ve alkolü işsiz kaldığım zaman istesem de içmiyorum cebime sıkıntı olmaması için onun dışında hayatları din olan bir ailede yaşamak zor geliyor her şeyi dine vuruyorlar iyi bir şey olunca kötü bir şey olunca direk dine sığınıyorlar ben böyle düşünmüyorum yaptıklarımızın ve...
  5. P

Şöyle bir düşünün hocam benim hayatımı yaşasanız çoktan intihar ederdiniz bir çok arkadaşım oldu hepsi sırtlan senin kötü olmanı bekleyen kişiler, ailem benim dinsiz olduğumu öğrense evden atarlar dinlerini çok iyi yaşıyorlar ibadetlerini aksatmıyorlar. Üniversiteyi okumadığım için okumadın...
  6. P

Aslında Türkiye de yaşamak istemiyorum bir şekilde araştırıyorum gitmek için bazı kişiler paran yoksa gidemezsin diyorlar şuan 1 gram yaşama sevincim yok ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum. Kimse beni anlamıyor dinsiz olduğumu öğrenen çoğu tanıdığım kişiler uzaklaşıyor yalnız bir şekilde...
  7. P

20 yaşındayım, liseyi bitirdim. Asgari ücret verecek işler bulamıyorum. Aile baskısı bir tarafta, dindar bir ailede büyüdüm ama ben dinsizim. Yaptığım çoğu şey için ailem günah diyor ve bu beni bıktırdı. Yakında askere gideceğim; geldikten sonra ayrı bir eve çıkmak istiyorum. İçki ve sigara...
  8. P

ddr4 ddr5 arasındaki farklar ddr4 ne kadar götürür

Bütçeniz el veriyorsa ddr5 almanızı tavsiye ederim güncel bir sistem olur bütçenize göre almanızı tavsiye ederim lol, fortnite gibi oyunlar oynayacaksanız ddr4 bir sistem işinizi fazla bile görür.
  9. P

Askere gideceğim neler götürebilirim neler yasak

Peki hattımı almazlarsa hattı ne yapabilirim steam psn hesabım, youtube kanalım vesaire hepsi o numara ile korunuyor başkasının eline geçmesini istemem önemli bilgilerim var. Kantinden alışveriş yapacağım zaman hesap kartımı kullansam olur mu acemi birliğinde kilitli olmayınca eşyalarımı başka...
  10. P

Usta birliğine mi telefon götürmem serbest ve normal hattımı kaçak bir şekilde sokabilir miyim normal hayatımda telefonla birisini aramak için kullanırım kişisel hesaplarımı bilgisayar üzerinden kullanıyorum. Kilidi içeri almıyorlarsa nasıl içeri sokabilirim acemiden sonra hop seni usta...
  11. P

Zaten kötü bir şey kuralsızlık veya disiplinsizlik yayın açan veya pubg oynayan insanların suçu değil o komutanların suçu gördü mü direk cezayı basacak diğer kişiler yapmamalı zaten ben ne anlatıyorsam Türkiye diyince adaletsizlik geliyor aklıma.
  12. P

Dolaplar için nasıl kilit takılamaz bota ve dolaba kilit vurulmaz ise çalınabilir eşyalar ben şahsen güvenmem şahsi eşyalarımı dolaba katmayacaksam dolap niye var sigara paketimi dışarıya katarsam çalarla gibi. 1728381422 Arkadaşım saçmalık ciddi diyorum kural her yerde aynı olması gerekiyor...
  13. P

Sivil eşyaları dolabıma değil de nereye katabilirim örnek 2 paket sigarayı cebimde taşımak istemem ama dolapta da çalınabilir herkes herkesin eşyasını çalabilir kilit veya benzeri bir şey yok ise kirlilerimi yıkamak için şampuan götürmem gerekir mi ve sigara fiyatları şuan ki fiyat dan mı yoksa...
  14. P

Askere neler götürebilirim bilen birisi cevaplarsa çok iyi olur telefon, sigara, "annemin üzerine olan hattı kendim sokabilirmiyim" yıllardır hattı kullanıyorum nakit para veya banka kartı çakmak, çakmak gazı vb ve bana tavsiye bunun dışında kıyafet ne götürmeliyim gereksiz şeyler götürmek...
  15. P

Xbox One Fat kasa alacağım

Xbox one alıp 360 oyunlarını oynamak istiyorum gamepass üyeliğiyle de oyunları oynamayı düşünüyorum 360 oyunlarını dijital alıp xbox one de oynayabilirmiyim Not Ps5 kullanıcısıyım
Geri