pasa1337 isimli üyenin son içerikleri

1. P

rainbow oyuna giriş yapamıyorum

Rainbow six siege oyuna giriş sağlayamıyorum. Starting game hatası alıyorum destek talebi atmam lazım galiba bu durum için fakat, sayfa ingilizce olduğundan tam olarak anlayamadım nereden atacağımı, veya sorunun direk çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. P

bios update yapamıyorum

biosu farklı bi sürüme güncelleyemiyor muyum bi alt sekmeye falan? çünkü biosu farklı birşeye güncellemem lazım ki, suanki banlı biosu güncellediğim zaman spoof atarsam oyuna girebileceğim. 1680202421 evet bios sürümünü düşürücem farklı bi biosa geçicem yani 1680202502 Onu denicem kanki şimdi...
  3. P

bios update yapamıyorum

kanka o ayarı windows 11 geçmiştim uğraştım çok ama yapmamıstım os configuration sekmesi yok bende çok araştırdım bulamadım
  4. P

bios update yapamıyorum

kanka güncel de tekrardan update etmek istiyorum başka sürüme valorantta ban yedimde van152 spoof attım bide biosu updatelemem lazım başka sürüme updateleyemiyor muyum?
  5. P

bios update yapamıyorum

Buyrun efendim.
  6. P

bios update yapamıyorum

Tamamdır hemen deniyorum dönüş sağlayacağım 2 dk ya 1680201490 gene aynı sorunla karşılaştım hocam ne yapmamız gerekir bu durumda
  7. P

bios update yapamıyorum

Evet biçimlendiriyorum atmadan tekrar deneyeyim hep senin bu attığın linkten indiriyordum, geçenki attığın bu link https://www.msi.com/Motherboard/H510M-PRO/support hiç indirmemiştim hangisinden indireyim. 1680201135 Evet biçimlendiriyorum atmadan tekrar deneyeyim hep senin bu attığın linkten...
  8. P

bios update yapamıyorum

Kanka şu şekilde sıkıntı yaşıyorum attım belleğe fakat gözükmüyor nasıl çözebiliriz
  9. P

bios update yapamıyorum

bu değil mi hocam?
  10. P

bios update yapamıyorum

Tek içindeki dosyayı değil mi gözükmüyor çünkü atıncada sormak istedim
  11. P

bios update yapamıyorum

Kanka vallaha bu yazıyor anakartın üzerinde sadece MSİ MS-7D22 VER 1.3 diyor, bir kerede yapmıstım olmustu istersen yapayım bi sorun olucağını sanmıyorum
  12. P

bios update yapamıyorum

MS-7D22 VER 1.3 kanka yaz çıkar anakartımda bu yazıyor kasamda bakıp attım sana şuan.
  13. P

bios update yapamıyorum

evet 2. attığından indirmiştim kanka ilk attığından mı indireyim?
  14. P

bios update yapamıyorum

evet fotoğrafları kendim çektim dostum neyi eşleşmiyor tam olarak anlayamadım
  15. P

bios update yapamıyorum

Spoofer atmıştım kanka oyuzden msinfoda gözükmez istediğin bişi varsa cevaplayabilirim. ama genede atarım istiyorsan
Geri