Pasacik isimli üyenin son içerikleri

1. P

Youtube'da MCHOSE G75 Pro incelemesi yapılabilir

Sırf Rampage gibi işi gücü marka basmak olan bir firmaya destek olmuş olmamak için bile ürünlerini almam, gram saygım yok o markaya. Gerekirse aynı fiyattan daha kötü ama 1-2 şey hariç marka basmayan bir şey olsun yine Rampage almam. Kimseye almayın demem ama benim tercih edeceğim bir marka...
  2. P

Havit Gamenote KB904l alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/735094/mchose-g75-pro-black-green-u-cabbage-tofu-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-20/ 300 TL aşabilirseniz kesinlikle bu. Aşmıyorsa...
  3. P

Olay sadece panel değil ki? Kendi panelini üreten bi Samsung var, diğerlerini bilmiyorum. Paneli zaten piyasanın yüzde 80'i diğer firmalardan alıyor ama en azından kasa kendilerine ait. Birde adamların kaliteli ürünleri de var. Rampage uygun fiyat odaklı ama bazen de iyi kazıklamasını bilen bir...
  4. P

Sizce bu klavye mouse iyi mi?

2000 TL altı bütçede RK75 de alınabilir, güzel klavye ama kablosuzu yok.
  5. P

Hayır, üretmiyor. Bazı monitörlerinin kasası AOC, Viewsonic gibi markalarla aynı ve buna marka logosu basıyorlar. Aynı zamanda Rampage bir panel üreticisi değil. Panellerini BOE, CSOT gibi çinli firmalardan alıyor.
  6. P

Sizce bu klavye mouse iyi mi?

AULA F75 o fiyatı kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor. Aynı fiyatta şu klavye çok çok daha üstün: https://www.gaming.gen.tr/urun/735094/mchose-g75-pro-black-green-u-cabbage-tofu-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-20/ AULA F75'e 1600 TL üstü verilmez. Buyurun size AULA...
  7. P

Zaten fason denir buna, fasonun anlamı o. Cooler Master da fason üretiyordu sanırım. Rampage'in fason olmayan neredeyse bir tane bile ürünü olmadığı için üzerine düşüyorum. Kaliteli dedikleri Zenith serisi bile fason :D Yani MSI'ın başka ürünlerde kendi ürettiği ve oldukça başarılı olduğu...
  8. P

Son zamanlarda aşırı derecede alınan bir klavye olduğu için fikirleri değişir hocam. İnanın işi gücü fason ürün üretmek olan Rampage'den kat kat daha iyi. Fason anlamını bilmeyen için fason berbat demek değil, insanlar böyle anlıyor. Fason ürünler markanın kendi ürettiği değil de başkalarına...
  9. P

Valorant oynuyorsanız manyetik ön planda tutabilir ama bütçe nedir tam olarak? Jet75'e çıkarsa kesinlikle öneririm: https://www.gaming.gen.tr/urun/734919/mchose-jet75-e-sport-white-topographic-%75-hall-effect-kailh-magnetic-god-manyetik-switch-8k-hz-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-jet75-9/
  10. P

Öncelikle açık konuşmak gerekirse Wraith'in yeni Flow Switch'lerine hiç güvenmiyorum. Sonuçta Switch işine çok yeni girmiş bir marka yani üzerinden zaman geçmedikçe ve kullanıcı şikayetleri tam belli olmadan almak pek mantıklı olmaz. Fun 60 Pro'nun adı çok geçiyor ama malzeme kalitesi ve PCB...
  11. P

Evet, yeşil modelinde de herhangi bir şey yazmayı unutmuşlar. Gariptir ki klavye elime ulaştığında kutu üzerinde Cabbage Tofu V3 etiketini gördüm ve anlamadım. Gaming.gen depoda bu etiketi yapıştırdıysa bu hatayı artık bile bile yapmışlardır diye düşünüyorum veya bu Switch bu klavyeye KTT...
  12. P

Değil ama bu fiyatlarda alınacak Manyetik klavyeden bir şey beklememek lazım. Şahsen giriş segment ve ne zaman bozulacağı belli olmayan bir Manyetik klavyeye nazaran üst segment Mekanik Switch tercih ederim ki ben de öyle yaptım. Manyetik isteyen için MCHOSE Ace 60 Pro var, FUN 60 Pro'dan PCB...
  13. P

Merhabalar, donanım arşivi bütçe dostu ürünler incelemeyi seviyor diye biliyorum. İnsanların bu kadar ön yargıyla yaklaştığı Rampage ürünleri almak yerine MCHOSE G75 Pro gibi F/P açısından harika bir klavyenin incelemesinin olmaması büyük bir eksi olur. Bu klavye elime ulaştı ve aldığım ürünler...
  14. P

Çözüldü✓ Fantech Helios 2 Pro s alınır mı ?

3 haftadan fazladır Helios II Pro S kullanıcısı olarak rahatça söyleyebilirim ki 2024’ün en önemsenmemiş farelerinden. Gerçekten çok iyi çok sağlam bir mouse yapmış bu modelde Fantech, kesinlikle alınır. Çok hızlı gelişmeye başladılar, umarım ileride adını altın harflerle görürüz.
  15. P

(İade yaptılar) BEYLER YARDIM İADE EKSİK GELDİ

Paycell ile ödeme yaparken bankanın aldığı bir komisyon var, bu komisyonun steam ile bir bağlantısı olmadığı için gelen para eksik gelmiştir. O 77 TL komisyon büyük ihtimalle.
Geri