pasakg isimli üyenin son içerikleri

1. P

Cs2’de Sınırlı sürüm skinleri trade up yapabiliyormuyuz

yapılmıyor, sırf bu yüzden çok zarar yazmıştım. (n)
  2. P

Kablosuz mouse önerisi

ben asla tavsiye etmiyorum kaç tane kablosuz mouse değiştim hep pişman oldum daha gelişmemiş bir teknoloji (n)
  3. P

Sizce PC ye yükseltme yapmalımıyım

Bence yükseltme yapmaya gerek yok, her iş için yeterli (y)
  4. P

Brawl stars hesabımı satıyorum

Brawl stars hesabımı satıyorum fiyat konusunda maalesef indirim yapamam lütfen teklif etmeyin (y) 2 Efsanevi Beyaz MechaBo Karanlık Mecha Crov 13 ENDER 29 SÜPER ENDER 21 Efsanevi 1 Gizemli 1 Hipersarj 6 Gümüş 71 savaşcılı temiz hesap Fiyat: 3500 TL
  5. P

Brawl stars elmas note5 telefon ile açabilir miyim

Brawl stars elmas note5 telefon ile açabilir miyim Sürümüm android 7.0 arkadaşlar (y)
  6. P

pubg mobile uc hilesi varmı?

Arkadaşlar biliyorum eski konu normalde yazmamam gerek ama: google'dan bu konuyu bulanlara uyarı yapmak istiyorum. Uc hilesi ararken başınıza iş açmayın. Kardeşim bu tarz sitelere inanmış ve hile sitesi tel no istediği için benim telefon numaramı yazıp, gelen sms doğrulama kodunu siteye vermiş...
  7. P

Yardım Yüzde Hesaplama Yaparken En Kolay Yöntem Hangisi?

Teşekkür ederim. (y)
  8. P

teşekkür ederim ancak bana tam olarak küsüratlı cevap lazım. teşekkürler. ben de böyle yapıyorum normalde ama daha kolay ve küsüratına kadar sorunsuz hesaplayabileceğim bir yöntem lazım. bir de "kağıt üstünde yüzde hesaplarken" yazmamın sebebi herkesin detaylıca açıklamasını istememden ötürü...
  9. P

Hesap makinesinde veya kağıt üstünde yüzde hesaplama yaparken en kolay yöntem hangisi? Özellikle de 4 haneli sayılarda. Sadece işlem olarak yazmanız yeterli. Uzun açıklama yapmanıza gerek yok. (y) Örnek sayılar: 4064 sayısının %9'u kaçtır?
Geri