Arkadaşın bir derdi var onu anlatacam şimdi arkadaş biriyle telefonda konuşuyormuş sonra 3. Bir şahsa ağır hakaret etmiş( 3. Şahsı siz anladınız) insanlık hali ağızdan kaçmış arkadaş bişey olur mu diye korkuyor alın size dert
Selamlar bu konuyu daha önce açmıştım ama yanlış bilgi verdigim için kaldırttim. Şimdi x ve y adında iki sade vatandaş telefonda konuşuyor olsun. X üçüncü bir şahsa hakaret etti diyelim. X ve y konuşmayı kayıt altına almadığı halde bu bir şekilde tespit edilir mi?
Hocam benim pandemiye denk geldiği için sadece 11 de okula gittim 12 de depremden dolayı gitmedim. Ben kötü bir semtte olduğum için okulda dengim kimse yoktu hep kavgacı serseri tipler vardı. Bu konuda düz lise gerçekten kötü iyi bir lise iyi bir ortam demektir
Stres varsa yenmeye bak ben de çok iyi yapardım sınavda stres yaptım 350 puan aldım düz lise de okudum ama şuan iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum yapamazsan dünyanın sonu değil bunun için kendini ikna et ders olarak da konuların bittiyse artık bol deneme çöz halledersin başarılar
Kİmse de manuel araba bulamamıştım sadece bir kere Doblo surmustum o zaman surebiliyordum ama 3 sınavda da inanılmaz heyecan yaptım titremekten suremedim normal yaşantımda da el ayak titremesi var zaten hafiften
Birkaç ay önce 3 kere sınava girdim ve geçemedim dosyayı yaktım ilk defa sürücü kursunda direksiyona oturdum.ilk başlarda zorlandım ama alıştım sonra.ilk sınavda sarida gectim diye kaldım ikincisinde sinyalde kaldım üçte tam sınavı bitiricem stop ettirdim çünkü ayaklarım inanılmaz titriyordu...
Teşekkür ederim ben zaten olay anında böyle yapmıyorum ama 2 gün sonra bir anda aklıma böyle şeyler geliyor acaba o an yaptım mi yapmadim mi diye. Psikiyatriste başvuracağım baya hayatımı mahvetti çünkü
Selamlar. Sürekli kafamda senaryolar kurup kaygılanıyorum. Örnek vereyim bugün sınav vardı iki şey yapıp sırayla masanın üstüne koyacaktik ben de yaptım ve koydum. Bir süre geçtikten sonra acaba doğru şeyimi koydum doğru yere mi koydum koydum mu falan diye düşünüp duruyorum.Koyduğum anı...
Biliyorum fakat daha 1 sınıfa kalma ihtimalinin yüksek olması motive olmama engel oluyor. Hocalardan aldığım geri dönüş bile yapamadığım yönünde oluyor genelde beceremedigimi söylüyorlar. Ödevlerimi de geçirmiyorlar zaten. Ama geçmek için çok çabalıyorum. Hayırlısı diyelim.