İninal kartım var arkadaşımın hesabından kullanıyorum bu kartı kart kendime ait ama hesabım olmadığı için arkadaşımın hesabına kaydettik kartı.yaklasik 1 haftadır karttan para çekemiyorum bazı yerlerde işleminiz iptal edildi bankanız izin vermiyor vs derken bazı yerlerde de kart geçersiz diyor...
Yaklaşık 3 senedir türk Telekom kullanıyoruz ve hiç memnun değiliz yağmur yağdığı anda 0.1 mbps oluyor internet zayıflamasını anlarım ama çok kötü hiç kullanılmıyor yeni sağlayıcıya geçecem ortalama 500 TL bütçe var 100 mbps+ olursa iyi olur indirme hızı da yüksek olursa sevinirim
Merhaba bilgisayarımda uzun zamandır bu uygulama başlatılamadı xc0000142 sorununu alıyorum sadece pc yi kapatirken oluyor tamama tıklamaya çalışırken de ekran kasıyor neden olabilir r5 5600 rtx3060 var
Merhaba bilgisayarımda uzun zamandır bu uygulama başlatılamadı xc0000142 sorununu alıyorum sadece pc yi kapatirken oluyor tamama tıklamaya çalışırken de ekran kasıyor neden olabilir r5 5600 rtx3060 var
Xiaomi mi 11 t telefonumda game turbo uygulamasını bulamadım önceden ekli olan uygulamalarda çalışıyor fakat yeni yüklediklerimde çalışmıyor ayarlar kisminda arattım orada da game turbo çıkmadı ne yapmalıyım
Pc deki mc hesabıma telefondan girmek istiyorum cunku serverda yapmam gereken komutlar oluyor günlük vs ve her zaman pc yanimda da olmuyor güvenilir bir uygulama var mı özellikle komut yazabilme benim icin önemli
Selam Asus prime B 450 MK 2 anakart ve r5 5600 olan pc valo da 90 dereceyi görüyor ve kapanıyor pc kendi kendine bunun için sıvı soğutma alacağım max 4k bütçe