pAshaemr isimli üyenin son içerikleri

1. P

KULAKLIK ÖNERİSİ 10k

Bütçem 10k uzun ömürlü sağlam özellikleri de iyi bi kulaklık arıyorum mikrofon çok önemli değil orta kaliteye okeyim mikrofonda Logitech G733 düşünüyorum sizce alınır mı başka tavsiyelere de açığm
  2. P

32 inç 2K monitör ACİL YARDIM

İkisini aynı fiyata buldum
  3. P

Acil yardim rtx 5060ti

Uygun bence fiyatı gayet iyi içindeki parçalara göre ama benden daha bilgili arkadaşlara da danışmanı tavsiye ederim
  4. P

PS5 pro için düşünüyorum ekranı kanepem bilgisayar masamı görüyor dizi film ve ps oyunlarını oynamak için uzanarak yapmak istiyorum bazen o yüzden 32 düşündüm bende 24 var yan monitör olarak kullanırım onu da düşüncem o yönde
  5. P

https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g5-32-ls32fg502euxuf-s32fg502.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g5-ls32dg500euxuf-32-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,685940778.html Bu ikisi arasındaki fark ne vatanda alttaki linki de yukarıdaki ile aynı fiyata buldum...
  6. P

Acil Yardım Hogwarts Legacy

Bu ikisi arasındaki fark ne beyler yeni PS5 kullanıcısıyım 524 tl lik olanı alınca normal oyun paketide dahil mi yani yardımcı olabilir misiniz ikisi arasındaki fark ne
  7. P

2K Mönitor Büyük Tavsiye

Ps5 pro için büyük 2k monitör istiyorum şuan 24inç kullanıyorum küçük geliyor. Hz çok önemli değil 180 idare eder 2k 27-30inc olursa iyi olur
  8. P

Havit KB884L Kullananlar Bakabilir Mi Lütfen?

Aynı sorun bende de var bi süre sonra usb portundan okumaz oldu windows klavye hiç çalışmıyor usb portundan takınca type-c girişinden taktım o zaman hiç bi problem olmadı. Müşteri hizmetleriniyle görüştüm klavyeyi gönderin dedi uğraşamadım yabancı satıcıyla görüştüm windows 10 ve sonrası sürüm...
  9. P

Dragos ocean curved Pro Oyuncu kasası

Çıkardım o vidayı zaten ama açılmıyor yine de çok zorlamak ta istemiyorum
  10. P

Dragos ocean curved Pro Oyuncu kasası

Bu temperli cam çıkmıyor var mı yardımcı olabilicek acaba
  11. P

MSI B650M GAMING PLUS WIFI

Bu akart içn destekli 1tb m2 ssd ve expo ram tavsiye eder misiniz
  12. P

Pny Geforce Rtx 5060 Ti 16gb Alınır mı

ekran kartı nvidia serisi olması tercihim
  13. P

65k düşünüyorum içinde ekran kartı vram min 16gb olmalı ama işlemci de amd serisi düşnüyorum dd5 am5 olacak
  14. P

Başlıktaki ekrna kartı markası nassr daha önce kulnan var mı sistedizmeyi düşünüyorum bu ekran kartı ucuz ve diğer markalara göre daha uygun diğer markalarla arasında performans farkı ihmal edilmeyecek kadar var mı yardımcı olabilir misiniz?
  15. P

Yardım kafam karışık 2.el toplama

Bulamıyorum ki hocam 1766831483 İkamet ettiğim şehirde sağolsunlar fahiş fiyata koyuyorlar pazarlık etseler bile yok kötü fiyat
Geri