passhugen isimli üyenin son içerikleri

1. P

All in one pc önerisi

27inç siyah 32gb ram 1tb ssdli all in one pc arıyorum yardimci olacaklara teşekkürler 40k civarina cıkabilirim
  2. P

Tcl 65' C655 Vs Tcl 55' C755

ikisi arasında kaldım ikiside hemen hemen aynı. birinin boyutu büyük birinin ekran kalitesi daha iyi hangisini almalıyım siz olsanız hangisini alırdınız teşekkürler
  3. P

İki Televizyon Arasında Kararsız Kaldım Acil Yardim

merhabalar iki televizyon arasında kararsız kaldım internetten almayacağım fiyat aynı olarak bakabilirsiniz. samsung 55qn85d https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CZTWY2F5?tag=winfluenced-62553-21&creative=lga775pin&th=1 tcl 65c655...
  4. P

35.000-45.000 TL ARASI 55.İNÇ TELEVİZYON ÖNERİSİ?

Yeni bir televizyon almak istiyorum. 55 inç ekranı olabildiğince kaliteli olsun istiyorum yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler. Marka bilindik bir marka olmasını istiyorum servis vb açısından, samsung lg vb.
  5. P

Samsung Galaxy Buds Fe vs Anker r50i

arkadaşlar kararsız kaldım sadece sporda müzik dinlemek için alıcam o kadar da pahalı bir şey olmasın istiyorum sesi güzel versin benim için yeterli.
  6. P

KAI TITANIUM ve MSI FORCE GC30 V2

geldi mi kol kankam bende sipariş verdim de
  7. P

sekiro yüklenmiyor...

ben kurdum ama servera bağlanılamıyor diyor sizde de oldu mu
  8. P

max 2k bütçe gamepad önerisi

msi gc30 v2 almayı dusunuyorum tam 2kya, başka oneriniz var mı kablosuz bir model bakıyorum
  9. P

Çözüldü✓ Msi Force GC20 V2 Hk.

eyvallah işime yaradı bilgiler az sonra gc 30 v2 yi sipariş verecegim istemesemde siyahı alıyorum teşekkürler yardım için.
  10. P

Çakma ayakkabı alımı

Arkadaşlar 700 TL'ye çakma forum low alacagım guvensemmi bilmiyorum ismi cancustom alışveriş yapan var mı yada cakma ayakkabı için bir site onerebilecek var mı
  11. P

27 inç Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar 27inç bir monitör almak istiyorum emektar 19inçlik monitörümü 2.ekranım yapacagım. rtx 2060 ekran kartım var 1080p bütçe belirsiz kaliteli bir monitör almak istiyorum bütün oyunları oynuyorum tavsiye için teşekkürler.
  12. P

Çözüldü✓ Msi Force GC20 V2 Hk.

Hocam fifa da deneyimlediniz mi nasıldır fifada bir de elden ring ve sekiro oynamak için almak istiyorum bu tarz oyunlar oynadınızmı deneyiminiz nasıl
  13. P

1k Bütçe Gamepad Önerisi

hocam bağlantı sorunu hiç yaşadınız mı bir de hala link duruyorsa aldıgınız yerin linkini alabilir miyim
  14. P

1k Bütçe Gamepad Önerisi

f310 nası uzun sure kullanacagım için kablolu olması daha iyi olabilir
  15. P

1k Bütçe Gamepad Önerisi

1k bütçem var günde elden ring, sekiro ,fifa gibi oyunlar için arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri