Ben ultima s80 aldım. Kronik sorunu var yazılım güncellemesi öncesi arka hoparlörler cızırtılıydı. Güncelleme sonrası o geçti sub da arka fon uğultusu ve konuşma cızırtısı vardı. İade ettim. Çok üzdü. Çok hevesle almıştım. 990f 34e inmişti almadım ***** gibi, şimdi bir daha düşer mi diye...
Ben 2 tane aldım kullanıyorum. Fena kulaklık değil çift cihaza bağlanabiliyor lag düşük ses filan kulak içi ve fiyatına göre güzel. Şarjı 3-4 saat gidiyor. Mikforonunu kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Bir ara sağ kulaklık çalışmaz oldu. Hyperx programı yükleyip kullanınca düzeldi. Asus...
Ben açıktan koyu yeşile gideni ve koyu yeşili aldım. İsteyen varsa elimde var gümrük vs beklemeden aynı fiyatlara satabilirim. Beğenmedim doğrusu pek yakışmadı benim ürüne
Ben 1 haziranda 2k ya alan kişiyim😅 beyaz aldım
Kulaklık rahat bir sıkıntısı yok
Game mode kullanmazsan bariz şekilde laglı geliyor ses videolarda ağız okumadan belli ediyor.
Game mod da bu sorunu yaşamadım.
Mikrofonunu hiç kullanmadım
Akşam 10 gece 3 4 e kadar aralıklı 1 er kulaklık takıyorum...
Lianli 011 dynamic white kasa
Asus b660-A gaming rog strix ddr5 6000mhz anakart white
İ5 13600kf işlemci
Aldım.
Bu kasaya uyacak sıvı soğutma ve fan kombini tavsiyesi arıyorum arkadaşlar. Thermaltake in katı sıvı soğutma kitini de düşünüyorum bütçemi zorlarsam.
Corsair - lianli - thermaltake...
Merhabalar
İ7 11.nesil işlemcili 3090evga lı bir sistemim var
Yan pc 5600x 3080 mevcut
2 kasadan birini satıp yeni kasa topluyorum.
İ5 13600kf
B660 rog strix 6000mhz ddr5 beyaz anakart aldım.
Geri kalan parçaların peşindeyim.
Corsair 5000x
Lianli o11
Asus tuf gt502
Gibi kasalara bakıyorum...
Ben 3060 kullanıyorum aynı ürünün inanılmaz güzel bir ekran kartı sesi sağlamlığı soğutma seviyeleri. Diğer pc de 3080 kullanıyorum bunu ana pc de kullanıyorum memnuniyetimi siz düşünün