Pathfinder isimli üyenin son içerikleri

1. P

Dirençli IMEI atılmış telefonda bootloader nasıl acarım.

Konuyu hortlaticam ama ayni konuda yardima ihtiyacim var ni 14 ultra cihazim direnc islemi yapilip yetkili hesap ile cift hat kayit yapilmis bootloader kilidi kapali rom atmak icin bootloader kilidini acmam lazim nasil bir yol izlemeliyim imeiler silinmeden mumkunmu
  2. P

🔥İndirim AMAZON NAPTIN AMAZON HyperX Cloud II NAYSLA 1700 TL SON GÜN BU AKŞAM!

Altta aciklamada okursan kingston yaziyor ama birde bu paraya degermi dts modeli var su an elimde yigenime verip bunu almayi dusunuyorum degermi bu fiyata
  3. P

🔥İndirim AMAZON NAPTIN AMAZON HyperX Cloud II NAYSLA 1700 TL SON GÜN BU AKŞAM!

Kingston uretimi yaziyor Alınır mı? acaba 1711478276 1849 tl fiyati var birde baslikta 1700 yaziyor
  4. P

🔥İndirim Samsung LC32G55TQBUXUF Odyssey G5 32" QHD 2K, 1 MS 144Hz Curved

Ben kullaniyorum cok memnunum gosting yok denecek kadar az olu piksel cikmadi aldigimda 2k nin farkini goruyorsun amd freescreen var ama nvdia yok tavsiye ederim. Memnunum
  5. P

🔥İndirim ARCTIC MX-6 (4 g) 180TL

Mx6 nin iletkenligi nedir acaba mx4 un 8.5 olmasi lazim
  6. P

Cok emin degilim ama mx4 odul almis bir macun diye biliyorum mx6 yi hic kullanmadim cok fark olacagini dusunmuyorum bu gun mx4 siparisi gectim konusu acildigi icin paylastim bende
  7. P

Mx4 istiyenlere hepsiburada saticili 139 tl https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85?url_src=and-product-detail
  8. P

❌İndirim Bitti! Teknosa gece çarkı 10.08.2023

ihtiyaci olan varsa kullansin
  9. P

🔥İndirim Xigmatek Cy120 3lü Kasa Fanı 440 TL

Ne kadar uzadi bu konu gereksiz bir iddaa yuzunden son kullanici icin durum ne ise dogrusu odur.bir laf varya alan memnun satan memnun diye takan takmis performans almis memnun konuyu uzatmanin iddaa ya dokmenin bir anlami yok
  10. P

Bunu daha once de paylasildi sitenin urun basligi yanlis tek fanin fiyati bu
  11. P

Alttqki boslugun psu nun oldugu bolgede 1 fan psu nun ustune denk gelir diger 2 sinin alti komple bosluk haca alacak yer dersen arka kablolama alaninin ordan komple hava bosluklari var ve ondeki en alt fanin altindada bosluk var ordan da ceker alttaki 3 fanin gorsellik olarak iyi oldugu kesin...
  12. P

Masallah güle güle kullanin
  13. P

Senin psu ustte galiba Masallah kasa guzel psu ustte galiba altta herhangi bir islem yaptinmi matkapla delme vs 😋😋
  14. P

Aslinda kasanin altina matkapla delik acmak var komple hava alsin diye aklimda deli sorular 😄😄
  15. P

Benimde ayni sadece altta psu moduler 3 kabli gecicek oda arkadan gecer hdd vs yok bende
Geri