Pati Fetisisti isimli üyenin son içerikleri

1. Pati Fetisisti

Çözüldü✓ 7800X3D / RTX 5070 sistem donuyor

Güncellemek istiyorum, temiz kurulum sonrası tekrardan aynı hatayı yaşamaya başladım. Olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 (63) olarak gözüküyor. Bendeki çözümü güç seçeneklerinden USB seçmeli askıya alma ayarını bulup devre dışı bırakmak oldu. BIOS ayarlarıyla alakalı değilmiş.
  2. Pati Fetisisti

Sorunu çözdüm, BIOS'ta SVM kapalı - TPM kapalı - fan profillerini manuelden otomatiğe geri çektim - EXPO açık - PBO kapalı.
  3. Pati Fetisisti

Yardım DRAM - Yeniden Başlat Sorunu

Erp açıp denediniz mi ?
  4. Pati Fetisisti

Sistemi dün kurdum, bildiğim benchmark-stabilite testlerinde bir problem gözükmedi ama bazen donup kalıyor düzelmesi için reset atıyorum. (Alt Tab atıp Spotify açıyorum donuyor, yeniden başlat ekranında donuyor gibi...) 7800X3D - Colorful RTX 5070 - XPG Lancer 6000/30 RAM EXPO açık (Memtest 86...
  5. Pati Fetisisti

7800x3d - Rtx 5070 benchmark değerleri

Sistemi sabah kurdum, yaptığım benchmark skorlarını atıyorum herhangi bir problem gözüküyor mu? Not: Hepsi güç modu dengeli olarak yapıldı. 7800X3D. RTX 5070. B850M Gaming X 2x16 6000 MHz CL30 RAM. Kioxia Exceria Pro SSD.
  6. Pati Fetisisti

Valorant grafik ayarları önerisi

Gerçek çözünürlük yapıyor. Adamların kafası büyüyor cs gibi
  7. Pati Fetisisti

Valorant grafik ayarları önerisi

1-Özel çözünürlük oluşturuyorsunuz. 2-Monitörü devre dışı bırak. 3- Oluşturduğunuz çözünürlüğe geçin. 1280x882 // 1568x1080 tavsiye ederim. 4- Oyun içi görüntü ayarlarından letterboxu fill çekerseniz oyun gerçek strech olur.
  8. Pati Fetisisti

Tray işlemci kullanılmış mı?

Altında pin olmadığı için öncekilere göre zarar görmesi çok zor galiba ama kutulama çok iyi kat kat sarmışlar. Sadece etrafındaki beyaz lekeler nasıl oluyor onu anlayamadım.
  9. Pati Fetisisti

Tray işlemci kullanılmış mı?

Kargo geldi resimleri bırakıyorum, Amazon üzerinden dnf bilgisayar satıcısından satın aldım. Kullanılmış mı?
  10. Pati Fetisisti

Fan2_pump Sys_fan olarak kullanılabilir mi?

Onaylanmadığın için gönderemedim. Anakartın destek bölümünde sistem fan/sıvı soğutma pompa başlığı yazıyor. Onu 2. sys fan olarak kullanabiliyor muyum?
  11. Pati Fetisisti

Sitede böyle gösteriyor, 2-2 bölsem kayıp yaşar mıyım?
  12. Pati Fetisisti

Selam, anakartta sadece 1 adet sys fan mevcut. Fan2_pump portunu sys fan olarak kullanabilir miyim? 3 ön 1 egzoz fanı birbirine bağlayıp sys fana taksam problem olur mu? Anakart Gigabyte b850m gaming x.
  13. Pati Fetisisti

❌İndirim Bitti! Colorful RTX5070 iGame Ultra 28.499TL

Şöyle bir video var, sıcaklıkları iyi gözüküyor.
  14. Pati Fetisisti

Öneri 4000Tl Atx kasa önerisi

Benzer bütçeyle ben de kasa arıyorum. Egzoz fan ile birlikte bu kasayı almayı düşünüyordum PSU'ya ek uzatma ile bağlanması kafamı karıştırdı.
Geri