Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yazım biraz uzun olacaktır baştan belirteyim.
11. Sınıf meslek lisesi öğrencisi olarak bölümüm hk bir proje istendi ve bende Donanım Arşivi özel sistemden esinlenerekten bir proje ortaya koydum.
Yapmış olduğum proje @Abdullah Hacıgül abimin bu videosundan...
Merhabalar 17 yaşında bir kardeşiniz olarak başlıkta da görmüş olduğunuz üzere okuldan eve gelince zamanımı boş yere öldürmek yerine masa başında bilgisayardan yapabileceğim iş modelleri arıyorum. Şuana dek 4-5 senedir aktif şekilde 2. el elektronik ve araç parçalarının alıp satışını yapıyorum...
Açıkçası biraz özele girmek durumunda kalırsam ben bugüne dek özellikle ortaokulda kilomdan ötürü çok fazla zorbalık gördüm ve bu beni bir hayli etkiledi. Bunu sizin eskiye okula geri dönmek istemezdim sözünüze ithafen yazdım bende aynı şekilde eskiye asla dönmek istemezdim çok kasvetli ve üzücü...
Öncelikle zamanını ayırıp deneyiminizi yazmana çok teşekkür ederim. Benim stajımda 3 gün staj 2 gün okul şeklinde olacak asıl biyomedikal cihaz teknolojileri bölümündeyim. Bu zamana kadar yaklaşık 5-6 senedir aktif bilgisayar parçalarıyla ticaret yapıp söküp takıp tamir ediyorum haliyle ilgi...
Merhabalar ben 17 yaşında meslek lisesinde 3'e giden bir kardeşinizim. Bu seneyle beraber artık okul hayatımı bitiriyorum lise 4 de stajım var oradan iş üni falan şu anlık 2 senelik okuduğum bölüm üzerine üniversite düşünüyorum ama babam ve benim stajımı ayarlayacak şefim benimle aynı kafada...