temudan 10 liraya alıp 500 liraya sattığı masaj aletleriyle maldivlere gitti şuan burada değil. söylentilere göre devasa bir depo kiralamış. 1000 tl wincredit zamanlarında 800bin koli ürün sipariş edip orada saklıyor. gizli milyoner oldu, sonrasında temuyu kapattı gitti.
sahibinden de herkesin...
%50 claimcredit daha mantıklı. alıp iptal edip ikinci siparişte yüzde kaç istiyor bir bakmak lazım. Bu hesaplamaya göre 3600 liralık sipariş vermek gerekiyor eğer vergiyle hesaplıyorsa 2250. yine de %50 claimcredit mantıklı oluyor.
@valhalla temu kampanya ekibine dedi ki şu musluğu kısın elimizdeki malı satamıyoruz millet ayıktı 1000 lira wincredit işini, bi de şu biri yazmıştı 1000 liralık alışverişi 50 defa 1 kuruşa getiren eleman falan derken tüm kampanyalar bitti. hesaplarımın adını atsam bana musluğu açsana hocam...
Benim hesapların hepsi patladı. Artık ne wincredit ne kampanya. Elimdeki bozuk ürünlerin iadesine başladım.
Az önce 100 tl alt ödemesiz kupon verdi. Allah razı olsun. ahahha
Evet arkadaşlar daha önce bir siparişim repfortr ithalatçısıyla gelmişti bugünde yine 2 fare geldi. İkisininde ırzına geçerek açmışlar. Ben bu firmayla uğraşacağım.