patlicansahibi isimli üyenin son içerikleri

1. P

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

temudan 10 liraya alıp 500 liraya sattığı masaj aletleriyle maldivlere gitti şuan burada değil. söylentilere göre devasa bir depo kiralamış. 1000 tl wincredit zamanlarında 800bin koli ürün sipariş edip orada saklıyor. gizli milyoner oldu, sonrasında temuyu kapattı gitti. sahibinden de herkesin...
  2. P

Alınmayacak Gaming Laptoplar

Herhangi bir MSI laptop alınmaz. Türkiye'de servis ve yedek parçası yok.
  3. P

%50 claimcredit daha mantıklı. alıp iptal edip ikinci siparişte yüzde kaç istiyor bir bakmak lazım. Bu hesaplamaya göre 3600 liralık sipariş vermek gerekiyor eğer vergiyle hesaplıyorsa 2250. yine de %50 claimcredit mantıklı oluyor.
  4. P

valhalla temuyu türkiye piyasasından sildikten sonra kayıplara karıştı
  5. P

Wincredit var, vergili fiyata göre hesaplayıp hesaplamadığını nasıl anlayacağız.
  6. P

Bir linke tıklayarak mı üye oldun?
  7. P

yeni hesap derken açmamız yeterli mi yeni hesabı yoksa alışveriş yapmak şart mı?
  8. P

@valhalla temu kampanya ekibine dedi ki şu musluğu kısın elimizdeki malı satamıyoruz millet ayıktı 1000 lira wincredit işini, bi de şu biri yazmıştı 1000 liralık alışverişi 50 defa 1 kuruşa getiren eleman falan derken tüm kampanyalar bitti. hesaplarımın adını atsam bana musluğu açsana hocam...
  9. P

Nasıl bir arama
  10. P

Çözüm bulabildiniz mi? Bana çıkmadı da çıkarsa bilgim olsun diye. Benim tüm hesaplar sahra çölü oldu.
  11. P

Önerdiği wincrediti kullanmadım hesap afrika çölüne döndü.
  12. P

son 10 sayfadan itibaren okusan olur. çünkü kampanyalar değişti hep.
  13. P

Benim hesapların hepsi patladı. Artık ne wincredit ne kampanya. Elimdeki bozuk ürünlerin iadesine başladım. Az önce 100 tl alt ödemesiz kupon verdi. Allah razı olsun. ahahha
  14. P

Vay be millet neler yapıyormuş, ben enayilik etmişim. Temu bitti öldü, valhalla da piyasa da yok. Ürünleri satıp parayı kopardı maldivlere yerleşti.
  15. P

Evet arkadaşlar daha önce bir siparişim repfortr ithalatçısıyla gelmişti bugünde yine 2 fare geldi. İkisininde ırzına geçerek açmışlar. Ben bu firmayla uğraşacağım.
Geri