pato isimli üyenin son içerikleri

1. pato

Masa çekimleri için tripod önerisi

klasik tripot var ama istediğim gibi çekim yapamıyorum fazla ileriye gidemediği için.
  2. pato

gördün bunu ama sıkıştıramıycağım yerlerde kullanamam bunu
  3. pato

Çok profesyonel olmasına gerek yok işini yapsın yeter.İnstada bir ürün görmüştüm şuan bulamıyorum.Heryere takılan ahtapot kol tarzı bir tripot vardı yada sizin kullandığınız önerebileceğiniz bir ürün varmı?
  4. pato

❌İndirim Bitti! Monster Pusat Mikrofon 629₺!🔥| Peşin Fiyata 3 Taksit

soundpad seslerinide kesermi dediklerin.Yada şöyle yapsam voicemeeter banana indirip 2 çıkışıda ayırsam sadece mikrofona ndvia broadcast uygulasam olurmu? Birde buna uygun sünger nerden bulabilirim
  5. pato

482tl ye aldım geçen forumda qr okutup 100 tl vermişti bedava fiyata geldi.Çok dış sesleri almaması için ne yapabilirim bir tavsiye varmı.Broatcast yada bazı ses temizleme uygulamaları kullanıyorum çok dış ses almıyor ama bu seferde açtığım sounpad seslerini almıyo.
  6. pato

önerin varmı bu dediğim sorunları yapmıycak uygun fiyatlı fp mik
  7. pato

böyle ucuz mikrofonlardan 1-2 tane denedim illa dibine kadar girmek gerekiyor yoksa ses çok uzak geliyor.Bazılarıda tüm odadaki sesleri alıyor.Bunda o sıkıntılar olurmu.İdare etmelik almak istiyorum su döküldü mikrofona
  8. pato

Goodbyedpi neden çalışmıyor

önerebileceğiniz farklık yazılımlar varmı?
  9. pato

Kaliteli çakma ayakkabı

Spor için ayakkabı alıcam.İthal diye sattıkları çakmalar ne kadar fiyatlarını hiç bilmiyorum.Fiyatlar yakınsa orijinal alırım. Daha önce satın aldığınız site veya sayfa varsa atarmısınız
  10. pato

❌İndirim Bitti! JBL Flip 7 2.999 TL Teknosa

5 kere denedim 5inde de benden önce almamıştır herhalde biri bi deneyim tekrardan
  11. pato

flip7 1767207489 stok yenilendiği halde alamıyorum rezervasyon oluşturulamadı diyor ödeme adımında
  12. pato

dışarda sesi nasıl kullanan varmı bazı hoparlörler evde yada kapalı alanda çok iyi ama denize yada baskete götürünce yanındayken bile duyamıyorum
  13. pato

Pd100x mikrofon alinir mi

Bende de farklı bir mik vardı en sevmediğim özelliği oydu oyun oynarken falan illa tam ortasına konuşmak lazımdı.sıkıntı ozaman bu model 1766983113 önerin varmı keşke bunu alsaydım dediğin
  14. pato

Pd100x mikrofon alinir mi

memnunmusun nasıl ürün.O parayı hakedermi.
  15. pato

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

kart vs çıkartmamıza gerek varmı sadece yapıkredi hesabı açsam vadesiz kodu alabiliyomuyum
Geri