yukarıda farklı birine sormuştum cevap alamadım vodofone pay sahibinin tüm bilgilerinin aynı olması vs evet uğraştıcı . Birde yanlış mı biliyorum heppay e aldığımız iadeleri çekemiyoruz değil mi
öncelikle terbiyeni bozamassın,çünkü ortada bozucak bir durum yok. pp ye ve isme bakınca , sallama kelimesine neden bu kadar alındın onu anlamadım yaşından dolayı muhtemelen.
sanal kart ulaşım uygulamasında . Sen bildiğine emin misin birader biraz sallıyosun gibi geldi yok mağaza bazlıymış pazaryeri değil falan yazıyosun müşteri hizmetlerine yazıyorum alakası yok
hesap açtım beklemeden 1k atıcam ama ulaşım hesabındaki sanal karta mı yoksa n kolay ana hesaba mı atıcam parayı onu anlamadım. Ayrıca bi taktiğiniz varmı bunu nakit olarak alacağımız nerye yatıralım
beyler yeni uyandığım için mi kafam karıştı anlamadım kısa bi şekilde adım adım ne yapıcaz anlatıcak varmı? n kolay hesabı aç müşteri hizmetleriyle konuş sonrada ulaşım sanal kartı aç 250 tl yatır bu mu olay
beyler çok yazı yazılmış okuyamadım bilgi vericek varmı.Yeni sıfır hesapla mı aktifleştiriyoz yoksa direkt hesapmı veriyodu bide bu nasıl oluyo çalıntı hesaplar falan mı