Çok profesyonel olmasına gerek yok işini yapsın yeter.İnstada bir ürün görmüştüm şuan bulamıyorum.Heryere takılan ahtapot kol tarzı bir tripot vardı yada sizin kullandığınız önerebileceğiniz bir ürün varmı?
482tl ye aldım geçen forumda qr okutup 100 tl vermişti bedava fiyata geldi.Çok dış sesleri almaması için ne yapabilirim bir tavsiye varmı.Broatcast yada bazı ses temizleme uygulamaları kullanıyorum çok dış ses almıyor ama bu seferde açtığım sounpad seslerini almıyo.
böyle ucuz mikrofonlardan 1-2 tane denedim illa dibine kadar girmek gerekiyor yoksa ses çok uzak geliyor.Bazılarıda tüm odadaki sesleri alıyor.Bunda o sıkıntılar olurmu.İdare etmelik almak istiyorum su döküldü mikrofona
Spor için ayakkabı alıcam.İthal diye sattıkları çakmalar ne kadar fiyatlarını hiç bilmiyorum.Fiyatlar yakınsa orijinal alırım. Daha önce satın aldığınız site veya sayfa varsa atarmısınız
Bende de farklı bir mik vardı en sevmediğim özelliği oydu oyun oynarken falan illa tam ortasına konuşmak lazımdı.sıkıntı ozaman bu model
1766983113
önerin varmı keşke bunu alsaydım dediğin