Patriot98 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Güçlü Sistem Olmasına Rağmen Akıcı Değil

Cyberpunk ve cs2 de oluyor. The Long Dark’ta 0.1% 100fps 1% 120 bu oyunda sıkıntı yok Cyberpunk idare eder ama cs çok kötü sürekli keskin düşüş oluyor 30 fps gibi hissediyorum
  2. P

Resizable bar zaten açıkmış. Fps sabitleme de hiçbir işe yaramadı. Bir düzeltme yapıyım rivatuner daki ayar hatasından yanlış göstermiş framerate 0.1% 50-60 1% 70-80 ama yine de düşük. hiçbir sorun yok gözüküyor pc de bir sürü test yaptım ama neden böyle anlam veremiyorum çok mantıksız
  3. P

Ramler ikili alındı. Resizable bar ben açmadım büyük ihtimalle kapalıdır. İşlemciye bir şey uygulamadım sadece termal macun. Arka planda hiçbir şey yok windowsta bellek %11 çalışıyor. Fps sabitlemeyi denemedim.
  4. P

Yeni formatladım 1781254642 700gb boş yer var
  5. P

Bios güncel ekran kartı driverı güncel temiz kurulum yaptım chipset kurdum ısınma sorunu yok fps problemi yok ama 0.1% ve 1% problemi var bu olmasa hiçbir sıkıntı yok
  6. P

Anakart MAG B650 TOMAHAWK WİFİ 1781246623 Expo açtım Ram 5600MT/s 6000 yapınca kararsızlık yaptı 1781246666 1781246728 Onları yaptım zaten
  7. P

Sistemim 1 yıllık, güçlü ve uyumlu darboğaz yapacak bir sistem değil ama Cyberpunk ve CS2 de akıcılık yok. Afterburner'da Cyberpunk 0.1% düşük ama neden bilmiyorum. Nadiren mikro shutter oluyor ve FPS iyi olmasına rağmen olması gereken akıcılık yok. Monitör 165 Hz ayarlarda bu şekilde ve G-Sync...
  8. P

Cyberpunk 2077 Steam FPS Göstergesi

Şuanda hem dlss hem framegen kullanıyomuşum. Steam Fps göstergesindeki yazıyı dlss yerine fg yapmış sadece. 1755263721 Benim GPU RTX 4070 SUPER fg kullanmasam bir değişiklik olur mu kullanmayı önerir misin?
  9. P

Cyberpunk 2077 Steam FPS Göstergesi

Cyberpunk'ta daha önce Steam'deki FPS göstergesini açtığımda FPS değeri ve yanında DLSS yazıyordu. Ayarlarda bir değişiklik yapmadım ama bugün FPS değeri ve FG yazıyor. Bunun benimle mi alakası var yoksa oyun ya da Steam mi bunu değiştirdi? DLSS devre dışı mı kaldı diye aklıma da takıldı. Frame...
  10. P

Çözüldü✓ Toplama Sistem İçin Psu’lu Kasa Önerisi

Psu’yu ne alayım? Bir de topladığım pc sence nasıl? Ekran kartı ve işlemci dışında şunu değiştir dediğin bir parça var mı?
  11. P

Çözüldü✓ Toplama Sistem İçin Psu’lu Kasa Önerisi

Toplayacağım bilgisayar; -ASUS Dual GeForce RTX 4070 Super 12 GB GDDR6X 192bit DLSS 3 -AMD Ryzen 5 7500F altı çekirdek 3.7 GHz -MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi 6600MHz(OC) DDR5 soket AM5 HDMI DP M.2 USB 3.2 ATX anakart. -Corsair 32 GB(2x16) Vengeance 6000MHz CL30 DDR5 EXPO RAM -Kingston KC3000...
Geri