600'e yakın saat oynadım. Online+Story. Hiç bir bugla karşılaşmadım desem yeridir. Bu arada evet rdr2 Dünya'nın en iyi oyunu. Sende böyle bug olması ve bunun oyunu kötü yapmayacağı aşikar. Gerçi siz alışkınsınız cyberbug 2077 gibi oyunlara. Niye bu kadar takıldınız ki? 🤣🤣
Evet konu başlığı belli arkadaşlar. Bu konuda hiç bilgim yok yardımlarınızı rica ediyorum.
Anakart ASRock Z690 Phantom Gaming ddr4.
Kullandığım ekran kartı red devil Rx 7800 XT.
2kda kullanılacak bu bileşenler.
Darboğaz yapar mı? Işlemciyi overclock yapabilir miyim? Yaparsam darboğazı...
Elimde Red Devil 7800 XT var. Ama coil whine var. Geri göndereceğim bugün. Bundan önce 4070 vardı bu daha güçlü diye buna geçtim ama bi nvidia konforu vermedi bana. Yada ben beceremedim amd programıni bilmiyorum. Ama FSR açtım forspoken da ayarları falan fulle çektim 10 fpse falan düştü 10 dk...
Bana 50-70 arası fps yeter kasmadan oynatsin diyorsan her türlü. Video bırakıyorum bakarsın.
Ama 4070 altını çok önermiyorum. Kullandım, performans olarak çok yukarıda kaliyor 4060'a göre.
1699683555
Garantilisi zor ya
Hayırlı olsun kardeşim
1699681237
Valla hocam aslında şuan elimde Power Color'un Red Devil 7800 XT' si var. Performans olarakta daha iyi 4070ten ama yazılım yönü çok hoşuma gitmedi amd'nin hep nvidia kullandım. Bunu da daha yeni aldım 1 ay olmadı tam karar veremiyorum açıkçası.
Ever hocam koruma aksiyonları fazla. Benimde hoşuma gitti. Merak ettiğim şeylerden biri şu max sıcaklık vs.
1698923594
Arkadaşın dediği gibi önceden sorup hareket etmedik. Cefasını çekeceğiz artık. 😃 Aslında sorun çıkarmadığı sürece benim için çok problem değil. Sadece kötü yorumlar kafama...