patsodurden isimli üyenin son içerikleri

1. P

Flipper Zero Yardımm

merhabalar ben satmak amaçlı flipper zero almıştım ama sahibindende satışı yasaklanmış ne yapmalıyım veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi veyahut satın almak isteyen
  2. P

Toru kart bakiye hackleme

arkadaşlar internette bazı yabancı kaynaklarda atari salon kartlarına 3.sahis olarak para yuluyorlarmis bunu toru kartta yapmak mumkunmu
  3. P

Çözüldü✓ Abiler 2 resim attım hangisi

Masaüstü ise bas sağ
  4. P

Çözüldü✓ Abiler 2 resim attım hangisi

Soldaki de düşük fps alirsin sağdaki de yüksek soldKinde şarj birazdaha uzun dayanır
  5. P

Gigabyte g27qc nerden bulabilirim?

Dediğiniz monitör modelleri Almanya'da tükenmiş eğer diyorsanız ebay dan satın alabilirim ama onu turkiyeye sokarken 150 euro üzeri gösteriyor ve bir ton masraf çıkıyor şuan g27qc elimde var
  6. P

Hocam ben yutdisindan gelirken elden getiricem zaten sıkıntılı olsa almam yinede bisey olursa garanti halleder
  7. P

Bu ayakkabıyı nerden bulabilirim?

Başkan üründen elimde var kaç numara giyiyorsun [email protected] yazarsın sıfır ürün sahibinden param güvende yaparız alirsan
  8. P

Merhabalar elimde 1 adet sıfır 1 adet 2. El ürün var [email protected] yazarsınız isteğinize göre burdan veya sahibinden param güvende ile gonderim yaparız
Geri