Pattisiniz isimli üyenin son içerikleri

1. Pattisiniz

Yardım Canon ve Fujifilm Kamera Önerileri

Patronum ürün fotoğrafları ve video içerik üretimi için bir kamera almaya karar verdi ve bu konuda bana danıştı. Fotoğraf ve video çekimlerinde kullanılacak bir model arıyorum. Canon veya Fujifilm markalarından önerebileceğiniz kamera tavsiyelerini paylaşırsanız sevinirim (patronum için Canon...
  2. Pattisiniz

Öneri Sizce bu laptop bu fiyata alınır mı?

💫*MSİ THİN GF63*💫 ✅ *15.6” FHD EKRAN* ✅*İ7 12650H* ✅*16 GB RAM* ✅*RTX 4050 6 GB E.K* ✅*512 GB SSD* ✅*IŞIKLI KLAVYE* ✅*KOZMETİK 10/10* ✅*ADAPTÖR ORİJİNAL* ⭐️ *ÜCRETSİZ KARGO* 📦 ✅🔋*BATARYA SAĞLAM*🔋 Garantisi yok teşhir ürünü garantisi satıcının kendisi. Satıcının garantisi sağlam...
  3. Pattisiniz

18 yaş altı en iyi banka hangisi?

Telefonlarına virüs v.s bulaşmıştır bir şey olmuştur sence talebi dışında hangi banka böyle bir şey yaptı hadi yaptı diyelim aktif olarak kalmaya devam edebilir mi ehm birde o illegal işleri yapan kişilerdende para alırsanız yine suçlu sayılırlar aksi kanıtlanmazsa. 1713652864 Evet bu işler...
  4. Pattisiniz

Ya hani bazıları papara kart kiralamak istiyor bazılarıda kiraya veriyor kumarhane sitelerinde falan veya başka illegal işlerde kullanıyor sonra hesap yakalanınca hesap sahibine ceza yazılıyor sanırım onu demek istemiş.
  5. Pattisiniz

Papara Tosla İkisindende aşırı memnun kaldım öneririm
  6. Pattisiniz

İnstagram vergi bilgilerini silme

Instagram desteğe yazman en doğrusu olacaktır yardımcı olacaklardır
  7. Pattisiniz

xbox internet sitesinde giriş yapıyorum ancak site hesabımı kapatıyor

Xbox desteğe mail atman en iyi yöntem olucaktır çünkü hesabınla ilgili bir sıkıntı var gibi
  8. Pattisiniz

Bilgisayarım param parça oldu

Sakin ol ilk önce. Dediğim gibi kurtulmak istiyorsan böyle kökten bir çözüm tek yol polisi aramak yok benim dayanacak gücüm var diyorsan 2-3 yıl üniversiteyi bekle sonrada kurtul.
  9. Pattisiniz

Bende 15 yaşındayım o yüzden onun yerine kendimi rahatlıkla sokuyorum. Tabii yaşamakla düşünmek ayrı.
  10. Pattisiniz

PC'yi alabileceğini sanmıyorum. Laptop değilse 18 yaşından küçük olduğu için yatılı okula yerleştirirler. 1712591243 Ben böyle bir şey yaşamadım daha önce ama şahsen ben olsam en mantıklı yol polis gibi duruyor bana göre
  11. Pattisiniz

Eğer kurtulmak istiyorsan tek çare polisi aramak gibi duruyor.
  12. Pattisiniz

Yardım Gta 5 online para hilesi ban yedirirmi ?

Ücretsiz ise yedirir Büyük ihtimalle eğer ücretli istiyorsan ömerdmn öneririm.
  13. Pattisiniz

altyapisiz internet onerisi

Uydu interneti kullanabilirsin veya eğer bölgende Turkcell iyi çekiyorsa Superbox alabilirsin. Başka bir seçeneğin pek yok yıl 2024 benim oturduğum evdede altyapı yok ben uydu interneti taktıracaktım ama 1 yıl içerisinde taşınma durumumuz olduğu için vazgeçtim.
  14. Pattisiniz

Yardım 30000-35000 TL civarında laptop önerir misiniz?

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-16-s0018nt-7z4m8ea-ryzen-5-7640hs-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,130630354.html Sanki bu daha iyi gibi
  15. Pattisiniz

Yardım 30000-35000 TL civarında laptop önerir misiniz?

Merhaba 30000-35000 civarında laptop almayı düşünmekteyim önerilere açığım. 2. El temiz garantisi bitmemiş düşünebilirim. 4060 ekran kartı düşünmekteyim.
Geri