Patronum ürün fotoğrafları ve video içerik üretimi için bir kamera almaya karar verdi ve bu konuda bana danıştı. Fotoğraf ve video çekimlerinde kullanılacak bir model arıyorum. Canon veya Fujifilm markalarından önerebileceğiniz kamera tavsiyelerini paylaşırsanız sevinirim (patronum için Canon...
Telefonlarına virüs v.s bulaşmıştır bir şey olmuştur sence talebi dışında hangi banka böyle bir şey yaptı hadi yaptı diyelim aktif olarak kalmaya devam edebilir mi ehm birde o illegal işleri yapan kişilerdende para alırsanız yine suçlu sayılırlar aksi kanıtlanmazsa.
1713652864
Evet bu işler...
Ya hani bazıları papara kart kiralamak istiyor bazılarıda kiraya veriyor kumarhane sitelerinde falan veya başka illegal işlerde kullanıyor sonra hesap yakalanınca hesap sahibine ceza yazılıyor sanırım onu demek istemiş.
Sakin ol ilk önce. Dediğim gibi kurtulmak istiyorsan böyle kökten bir çözüm tek yol polisi aramak yok benim dayanacak gücüm var diyorsan 2-3 yıl üniversiteyi bekle sonrada kurtul.
PC'yi alabileceğini sanmıyorum. Laptop değilse 18 yaşından küçük olduğu için yatılı okula yerleştirirler.
1712591243
Ben böyle bir şey yaşamadım daha önce ama şahsen ben olsam en mantıklı yol polis gibi duruyor bana göre
Uydu interneti kullanabilirsin veya eğer bölgende Turkcell iyi çekiyorsa Superbox alabilirsin. Başka bir seçeneğin pek yok yıl 2024 benim oturduğum evdede altyapı yok ben uydu interneti taktıracaktım ama 1 yıl içerisinde taşınma durumumuz olduğu için vazgeçtim.
https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-16-s0018nt-7z4m8ea-ryzen-5-7640hs-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,130630354.html
Sanki bu daha iyi gibi