Hocam önerebileceğiniz bir cat6 kablo linki paylaşır mısınız? Ben internetten aratıyorum ama ethernet kablosu çıkıyor, onlar oluyor mu ki? Bir bilgim yok benim bu yüzden size sormak istedim. Bana yaklaşık 40 - 50 metre kadar lazım
Peki tek başıma evde yapabileceğim bir iş mi? Yoksa bu işi bilen birisini parayla tutmak mı gerekiyor? Ben sadece kablo alsam yapabilir miyim? İsteğe bağlı olarak 1 2 arkadaşımı daha çağırabilirim yardım için, usta tarzı bir şey gerekmiyorsa eğer
Hocam bağlantıyı iç tesisattan söküp yeni bir kabloyla dıştan çeksek sorun çözülür mü acaba? Çünkü çok can sıkmaya başladı. Arkadaşlarla dereceli maç giriyorum, girdiğime pişman oluyorum, oynayamıyorum sürekli ya pingim var ya da internet kopuyor.
ADSL değeri oto'da mı kalsın hocam? Ve bu değişikliğin bir etkisi olur mu? Çünkü bizimkiler bu kopmalardan dolayı internet paketini 100 mbps'den 35'e düşürmeyi planlıyorlar.
Detaylı olarak incelemedim fakat birkaç kez denk geldim. Sadece dünya işaretli internetin olup olmadığını gösteren ışık yanıp sönüyordu diye hatırlıyorum. Kesintiler hemen düzeliyor. 1 veya 2 dakika içinde geliyor internet. Bazen hiç kesilmiyor bazense günde 6 - 7 kez kesildiği oluyor.
Merhaba. Şu an kullanmakta olduğum paket 100 Mbps ve geçtiğimden beri ara sıra kopmalar yaşıyorum, şu sıralar daha sık kopmalar meydana gelmeye başladı. Önceki paketim 50 Mbps'ydi ve kopma olmuyordu.
Şu an Speedtest'te aldığım maksimum hız 72 Mbps, Türk Telekom müşteri hizmetlerinin bana...
Hocam internet bir kesildi gelmek nedir bilmedi. Atıyorum hemen beklettiğim için kusura bakmayın.
Not: Konuyu açarken ki çektiğim ekran görüntüsü birkaç gün önce çekildi. Şimdiki ekran görüntüsü ise şimdi çekildi. Arada ufak tefek boyut farkları olabilir disklerde. Birkaç şey yüklenip silindi...
Selamlar. Az önce karşılaştığım bir durum. Şöyle ki; C diskine girip her şeyi seçtikten sonra sağ tıklayıp özellikler kısmına tıklıyorum ve toplam boyut 118 GB olarak gösteriliyor. C diskimde toplam boyut 476 GB yazıyor. Basit bir matematik ile 476 - 118 = 358 GB yapar. Fakat C diskimde 291 GB...