Daha estetik durduğu aşikar ancak numpadsiz nasıl rahat ediyorsunuz ya, ya da ben şarkı değiştirmek için multimedya tuşlarına bağımlıyım mesela(genelde numpad üstünde konumlandıkları için numpadsiz nasıl oynuyorsunuz dedim aslında) oyun sırasında pıt pıt şarkı değiştirmek, ses kısıp açmak hoşuma...
Bu tarz ayakkabıları 1 numara büyük almakta fayda var. 43 giyiyorum. Air Force seviyorum ancak 43 air force ayağımda rahat hissettirmezken 44 numaralar harika hissettiriyor. Aynı durumu Puma Rs X'te de yaşadım.
Merhaba,
Yeni bir sistem almak istiyorum ancak mevcut sistemlere baktığımda bu iki kombinasyonu yakaladığımda alternatif parçalardan dolayı sorun yaşıyorum. Hepsiburada üzerindeki gamegaraj sistemlerindeki ramler kötü örneğin. Ya da sitelerden baktığımda soğutucu kötü, ps kötü gibi sorunlar...
Merhaba, mevcut amd sistemimden çıkıp nvidia - intel sisteme geçiş yapmak istiyorum. Ekran kartı olarak 4070 düşündüm. Buna uygun mevcut alışveriş sitelerinde gözünüze çarpan ve darboğaz yapmayacak düzgün sistemleri önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.