Paxics isimli üyenin son içerikleri

1. P

IPhone güncelleme yaparken oyunu baştan indiriyor

Merhaba ben iPhone 12 Pro Max kullanıyorum ve PUBG mobile için ne zaman güncelleme gelse oyunu tekrar indiriyor ve bu işlem çok uzun sürüyor.Aynı şekilde iPhone 15 kullanan bir arkadaşım var ve aynı sorunu yaşıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. P

Android telefonda Bluetooth’lar eşleşmiyor

Onları denemiştim olmamıştı birisi Wi-Fiye bağlıyken iki telefon eşleşemez demişti onu deneyecegim
  3. P

Onları denemiştim olmamıştı birisi Wi-Fiye bağlıyken iki telefon eşleşemez demişti onu deneyeceğim şimdi
  4. P

Her iki telefonada iphonelar üzerinden bağlandım biri 12 Pro max biri 12 Pro ikisindende sıkıntı çıkmadı elimde birde Samsung tab9 var ondanda deneyebilirim
  5. P

Denedim uygulama dışındaki bağlantı kurmuyor kaydediliyor ama bağlantı kurmuyor
  6. P

Öncelikle herkese merhaba ben redmi note 11 Pro kullanıyorum ve eski telefonum oppo a16 iki telefonu birbirine Bluetooth üzerinden bağlamayı bir çok kez denedim ama bir türlü bağlayamadım. Kullandığım bir uygulama aktarım yapmak için Bluetooth bağlantısını zorunlu kılıyor. Bağlanmaya çalışırken...
  7. P

Oyuncu koltuğumu yoksa ofis koltuğumu

Önerdiğin ürün için bir kilo aralığı varımdır Ben 1.80 97kg biriyim yanlış olmasın ama her koltuga sığabilen biri değilimdir .d
  8. P

Buna baktım ve fab v1 den tut v6 ya kadar fiyatları aynı aralarında bir fark varmı peki ?
  9. P

Merhabalar ben son zamlarda gelmeden önce koltuk almak istiyorum ancak aklımda bir şey yok daha öncesindede koltuk almadım eldeki imkanlarla bir türlü idare ettim ancak bir koltuk alma vaktim geldi internette baktığım kadarıyla kesin bir şey bulamadım kimisi Gaming koltuklar daha iyi derken...
  10. P

three sim karı bakiye yüklemede hata alıyorum

merhabalar öncelikle herkese iyi günler dilerim. geçen gün ingiltere sim kartı sipariş ettim elime ulaştı ve bakiye yüklemeye çalışıyorum ancak ekrana postcode ekranı geliyor ancak nereyi girersem gireyim hata veriyor hem türkiyenin hemde ingilterenin posta kodlarını girdim ama hata alıyorum...
  11. P

zte modem arayüzünden port oluşturma

merhabalar ben minecraft serveri oluşturabilmek için port açtım ancak portları kontrol ettigimde hepsi offline görünüyor modem arayüzüm zte araştırdım ancak bir sonuç bulamadım bunu aktifleştirebilmek için ne yapmam lazım
  12. P

oyun açılırken bilgisayar kapanıyor?

hayır masaüstü bilgisayar
  13. P

sıcaklıkları kontrol ediyorum ancak 55 60 arasındayken gidiyor
  14. P

merhabalar dostlar god of warı açmaya çalışırken yükleme ekranı gelmeden kapanıyor. bunun sebebini bulamadım her ne kadar bakarsam bakayım genellikle oyunu oynarken kapanıyor hatalarıyla karşılaştım ancak ben daha açamadan bu sorunu yaşıyorum sebebi nedir? bilgisayar parçalarıyla alakası...
  15. P

3060 ti vs rx 6700 xt

Soruyu tam olarak anlamadım ancak model soruyorsan gigabyte windforce rtx3060ti aldım indirimlerden
Geri