Merhaba ben iPhone 12 Pro Max kullanıyorum ve PUBG mobile için ne zaman güncelleme gelse oyunu tekrar indiriyor ve bu işlem çok uzun sürüyor.Aynı şekilde iPhone 15 kullanan bir arkadaşım var ve aynı sorunu yaşıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Her iki telefonada iphonelar üzerinden bağlandım biri 12 Pro max biri 12 Pro ikisindende sıkıntı çıkmadı elimde birde Samsung tab9 var ondanda deneyebilirim
Öncelikle herkese merhaba ben redmi note 11 Pro kullanıyorum ve eski telefonum oppo a16 iki telefonu birbirine Bluetooth üzerinden bağlamayı bir çok kez denedim ama bir türlü bağlayamadım.
Kullandığım bir uygulama aktarım yapmak için Bluetooth bağlantısını zorunlu kılıyor. Bağlanmaya çalışırken...
Merhabalar ben son zamlarda gelmeden önce koltuk almak istiyorum ancak aklımda bir şey yok daha öncesindede koltuk almadım eldeki imkanlarla bir türlü idare ettim ancak bir koltuk alma vaktim geldi internette baktığım kadarıyla kesin bir şey bulamadım kimisi Gaming koltuklar daha iyi derken...
merhabalar öncelikle herkese iyi günler dilerim. geçen gün ingiltere sim kartı sipariş ettim elime ulaştı ve bakiye yüklemeye çalışıyorum ancak ekrana postcode ekranı geliyor ancak nereyi girersem gireyim hata veriyor hem türkiyenin hemde ingilterenin posta kodlarını girdim ama hata alıyorum...
merhabalar ben minecraft serveri oluşturabilmek için port açtım ancak portları kontrol ettigimde hepsi offline görünüyor modem arayüzüm zte araştırdım ancak bir sonuç bulamadım bunu aktifleştirebilmek için ne yapmam lazım
merhabalar dostlar god of warı açmaya çalışırken yükleme ekranı gelmeden kapanıyor. bunun sebebini bulamadım her ne kadar bakarsam bakayım genellikle oyunu oynarken kapanıyor hatalarıyla karşılaştım ancak ben daha açamadan bu sorunu yaşıyorum sebebi nedir? bilgisayar parçalarıyla alakası...