kanka ben hep asus kullandim. pek acer kullanicisi degilim ve klavye ye alismak acayip zor
1756301330
kanka arkadasa da sordum sahibindende bak ona gore yaz dedi. sen 32k diyorsun sahibinden de i5 versiyonlari 30k zaten ayrica ram 16gb
oncelikle klavye ingilizce o yuzden tr harfler yok. ikincisi bu konu hangi kategoride olmali bilemedim bende bu kategoride actim.
iki ay once yurtdisina ciktim ve bilgisayarim duserek kirildi. bende acil oldugu icin oradan aceleyle bir bilgisayar aldim. sadece bilindik marka diyip acer aldim ve...
Acer nitro v15 bilgisayarımda ssd yükseltmesi yapmak istiyorum. Ssd boyutunda bilgisayarlarda belirli bir kapasite olur mu? Mesela en fazla 2tb kullanılabilir gibi yoksa istediğim kadar takabiliyor muyum?
Logitech mx keys gibi ince (laptop klavyesi gibi ince) bir klavye lazım ama 4 bin lira bir klavyeye fazla. Uygun fiyata bu tarzda bir klavye var mı? Bütçem 1000-1500
bilgisayarda hfs512gej9x125n 512 gb ssd var. 2 tb yapmak istiyorum.
ekteki görseli acer sitesinden aldım. bende birinci slot dolu. nasıl bir ssd almalıyım?
Peki ben mühendislik okurken yazılım gibi işlerde beni üzer mi? Mesela ağır bir işin altından kalkabilir mi yoksa yarı yolda mı bırakır? Oyun oynamada çok değilim zaten
mühendislik okuyacağım ve aklımda asus vivobook vardı. bende forumlara yazdım ama insanlar onun yerine lenovo önerdi. bu aletlerde neden oyun oynanmaz ve bu aletlerin yapım amacı iş kullanımı mı? yani yüksek işlemli işlerde bu aletler biçilmiş kaftan denebilir mi?