Aslında sağlam kasa bu 17 bin lira edebilir. Ekran kartı da sağlam zaten. Yani normalde bu güzel mesela. Ancak AMD ekran kartları milyon tane hata çıkartabiliyor. O yüzden Nvida kullanın dedim. Mesela şu sistemi öneririm...
Mantıklı değil. 480 GB depolama alanı yetersiz kalır. Ayrıca AMD gibi ekran kartlarında WattMan hatası gibi sorunlar oluşuyor. Aslında AMD F/P olarak süper marka ancak yazılımda patatese dönüyor. Yazılımsal olarak sunduğu teknolojiler ile Nvidia her zaman AMD'ye göre bir adım önde. Geçen gün bir...
Arkadaşlar yeni sistemim için yeni monitör baktım bayağı. Kesin şu ikisinden birini alacağım. Hangisi daha mantıklıdır?
1. monitör: https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-p-hbcv0000054hwk
2.monitör...
Arkadaşlar ben dün akşam sinerji üzerinden bir toplama hazır sistemi aldım. Ancak gittim peşin fiyatına aldım. Sonra babamla kararı değiştirdik taksitli yapalım dedik. İptal talebi yolladım sipariş için. Bu sabah iptal istediğini onaylamışlar ve karta paranın geçmesini bekliyoruz. Babam karta...
Arkadaşlar bazı yerlerde yok paramı iade etmediler yok bilmem çok ilgisizler falan. Acaba bunlar doğru mudur? Ben oraya bayağı para dökeceğim sonuçta. Sıkıntı çıkarsa yardımcı olurlar mı? @OnurKeles