yok hocam ya alırda 1 sene önce idi o fiyat performans (beni dövme abi kb)
1772691737
biliyom bu işletmeyide şeyde inegol çarşıda bende bursada yaşıyorum da zamanında bende ordan alacaktım nasip olmadı nakit alırsanız güzel indirim yapıyorlar. (bir ara ekipman aldım)
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249qm5a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html bunu mu alayım yoksa https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-23-8-legion-24-10-0-5ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html bu mu?
bende yazilim dersi alıyorum ama gaming laptop kullanıyorum fakat yazılım için pekte elverişli değil misal i5 13400h li 5050 lili ve 16 gb ram li laptop a 45k para veriyorsun ama misal ekran kartına vereceğin parayla çok güzel 32 gb ramlı taşınabilir sessiz i7 veya çok güçlü bir rayzen...
ya hocam şimdi bu laptopta orjinal windows 11 var abimle birlikte kullanıyoruz abim karşı çıkıyor diğer sürümlere geçmeye :D ya ben msı alacaktım babama ballandırmış bu pc yi çalışan yok klavyede 1 milyon renk varda bilmem neyde demiş ha neyse ki soğutucu aldık zalman ZM=NS3000 baya iyi 3k idi...
o değilde ptt ile çok sağlam gelmez haberin olsun(: markayı biraz araştırmak lazım ben ofis sandalyesi kullanıyorum baya rahat hiç terletmiyor biraz tuzlu ama 2 sene önce baya ucuzdu hatta babamın bir arkadaşı verdi ev taşiyordu 3 4 bin liraya aldık. ama önerimdir görerek test ederek almak en...
he birde geçen kütüphaneden kovuldum(: ders çalışırken fan açtı mübarek görevli çıkardı. şunu eklemedim bilgisayar 1 aydır açılmadı içinde windows 11 var
25/9/2025 tarihinde almış olduğum laptop boşta ekran kardı 45 işlemci 65 te çalışıyor donanımı ise şöyle (rtx 5050 işlemcisi i5 13. nesil ram 16 gb 1 tb depolaması var) sağ olsun bilgisayarı babam almış teknosa çalışanına gittim sordum (bilgisayar teknosadan alınma) öve öve bitiremedi yok 1...
merhabalar ben minecrafta bir farm dünyası indirdim laptop umun özellikleri düşük ama gene açıyor yordu diğer dünyaları fakat indirdiğim farm dünyasını açtığım anda oyun gitti geldi ve laptop gucu kesti yeniden falan da başlatmadı şimdi sorum şu bu normal mi? he çok şükür açıldı ama bu 1 kerelik...