Pc Zekası isimli üyenin son içerikleri

1. P

Windows 10 Anakart Logosunda Kalıyor

Aynı sorun şuan bende de var çözümü nü buldunmu?
  2. P

Anakart logosunda kalıyor klavye den bir yere giremiyorum

Arkadaşlar selamlar pc yi bu sabah açtıgımda anakart logosunda donuyor klavye den biosada giremiyorum bios pili ramler ssd şeri sokup taktım durum gene aynı ne yaptıysam olmadı 1620467620 Böyle kalıyor
  3. P

scrool tuşu smx r47 rampage

Arkadaşlar selamlar şoktan smx r47 aldım rampage mouse hareket ettirince scrool tusu sağa sola hareket ediyor bu normal bişeymi ?
  4. P

LED RGB YANMAMA SORUNU

arkadaşlar merhaba benim kasam var powerboost kumandandan fan hızını falan kontrol edebiliyorum sorunsuz rgb ledler yanıyordu önceden ama artık yanmıyor neden olabilir ama fan hızını kumanda ile ayarlayabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim çare bulamadım .
  5. P

GTX 1070 rx 5500 xt 4 gb takas

garantisi bitmiş ama oc falan yapılmamış bi zarar görmemiş alınabilirmi ?
  6. P

bazı arkadaşlar rx5500 xt yi kullan daha güncel diyor gtx 1070 1 2 senesi kaldı diyorlar doğrumu bu
  7. P

gtx 1070 garantisi yok ama daha performanslı değilmi neden öyle dediniz ?
  8. P

arkadaşlar elimde rx5500 xt 4gb var gtx 1070 ile takas yapmak mantıklı olurmu ve ryzen 5 1600 12 nm 1070 darboğaz yaparmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  9. P

Kasa fan dönüyor ama Rgb yanmıyor

5 ay oldu çalışmayalı ise 1 ay falan 1610570673 5 ay kadar oldu
  10. P

Kasa fan dönüyor ama Rgb yanmıyor

selam arkadaşlar powerboost kasa var rgb ler yanmıyor fanlar ve fan hızını kumandadan gayet iy bi şekilde ayarlanıyor ama rgb leri yanmıyor lüften yardımcı olursanız sevinirim
  11. P

6500TL sisteme VGA 60HZ Monitör

Konu olusturamadigim icin yaziyoru pc eekrankarti eski surucuye geri dondum yeniden baslattim simdi pc calisiyor ama eekran yok
Geri