aynen öyle abim sporuma gidip geliyorum normalde çok takmıyodum da bu aralar üniye geçen arkadaşlar alınca vs. içimi dökmem istedim başka bu tür şeyleri paylaşacak bi insan tanımıyorum.
bende zaten üniversiteyi bekliyorum. Neyse artık inşallah zamanı gelince iyi bir pc ye sahip olurum. Üvey olup olmadığım konusunda da bazen düşünüyorum 😀
1708633342
tazminat vs. o tür şeyleri tam olarak bilmiyorum ama o tür bişey ki ailemi zaten zorlamıyorum zorlamam da zaten zorlarsam daha...
kaç kere yaptım bilemezsin her zaman dedikleri tek şey biz senin iyiliğini istiyoruz diyolar zaten üniversiteye geçince oyun oynayacağımı sanmıyorum ki içimde artık ne o istek ne de o heves kaldı bunları buraya sadece içimi dökmek için yazdım. Böyle davranmalarının tek bir nedeni olabilir o da...
Merhaba arkadaşlar ailem bana 9. sınıfta lise sonuna kadar hep takitir belgesi alırsan sana bilgisayar ve telefon alıcaz dediler ve aldım sadece önümde 1 dönem kaldı sonrası zaten üniversite ama ailem bana hak etmiyorsun diyor nedenini bilmiyorum. Şuana kadar hiç bilgisayarım ve telefonum olmadı...
teşekkürler hocam gaming gecesi nedir tam olarak bilmiyorum anladığım kadarlıyla oyuncu ürünleri indirme giriyor peki bunlar ne zaman ve hangi sitelerde oluyor?
Merhaba arkadaşlar bütçem 40.000 TL
her şey dahil bir sistem hazırlamak istiyorum.
Hazır sistem,monitör,kulaklık,klavye,mouse hepsi dahil olacak bir şekilde 40.000TL bütçem var. Ek olarak bulacağınız hazır sisteme sıvı soğutma vs. ekleyerek verirseniz daha iyi olur ısınma sorunum olmasını...
Gaming gen tr den hazır sistem almayı düşümüyorum.
AMA
Aklımda bir soru var Windows kurulu mu geliyor sistem çünkü ben sistem kurmayı bilmiyorum ve şahsen uğraşmakta istemiyorum.