pcdelisi35 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yeni bilgisayarda beklenenin altında fps sorunu

Suan yapamam maalesef 1773103496 Teşekkür ederim yanıtınız için
  2. P

Tek kanal gskill ripjaws s5 16gb cl36 6000mhz
  3. P

Kral dogru söylüyorsun keske takılmasam fakat yeni aldım insan ister istemez kafaya takıyor diğer bahsettiğim oyun apex legends
  4. P

Sürücüler güncel sadece bios güncel değil expo açtım 6000mhz ben msi afterburnerla değilde nvdia app uygulamasından bakıyordum genelde kullanımlar ekran kartı %40 ı geçmiyor cpu da max%60 oluyor ekran kartı ısınmıyor bir tek işlemci sıcaklığını ölçemedim anlık olarak core temp den bakmıstım 65...
  5. P

Thermalright assasin peerles 120 se ayarlar en düşükte deniyorum uçakta 60fps yere indiğimde 100-200 fps arası alıyorum 240hz erkanım var hiç takılma donma yaşamıyorum fakat fps değelerim bu şekilde 1773099091 Nihai yok performans modunda denemiştim yine aynı
  6. P

Hayır hiç bir ayar yapmadım sadece oyun içi ayarlar
  7. P

Bu aldıgım değerler normal mi diyorsunuz yani valorant da okey olabilir fakat apex de fps sorunu yaşadığımı düşünüyorum
  8. P

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım sistemim şu şekilde, ekran kartım5060ti 16gb 7500f a620m-e anakart 16gb 6000mhz ram var fakat valorant da 1080p de en düşük ayarlarda 350 500 fps alıyorum, Apex legends de ise 100-200 fps alıyorum incelemeleri izlediğimde aynı donanıma sahip kişilerden...
  9. P

Yeni Pcde Fps Drop Sorunu(RTX 5060Ti Ryzen 5 7500F 32GB Ram)

Kral halledebildin mi aynı sorun bende de var
Geri